2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چادر برای من یعنی ارامش....من نسبت به زیبایی هایی که خدابهم داده بخیلم دوس ندارم هرکسی این زیبایی هامو ببینه چادرمیپوشم چون واسه این داشته هام ارزش قائلم....من قربون همه ادمهایی که حجابشونو رعایت میکنن مخصوصا خواهرهای چادری که حجاب برتر انتخاب کردن

مرسی از دعوتتون♥♥♥♥ منم از وقتی یادمه چادر سر میکردم . از بچگی که به سن تکلیفم نرسیده بودم دوست داشتم چادر سر کنم. راستش اوایل خجالت میکشیدم بابت چادرم! ولی الان که بزرگتر شدم نه اصلننننن. این چادر یادگاری حضرت زهراس و افتخار . سختی داره ولی من این سختی ها رو میپذیرم با عقل و دل خودم نه به اجبار دیگری

من از نگاه کردنت پرستشو شناختم...

سلام به همه ی عزیزان

من ۳۲ سالمه از همون ۹ سالگی با عشق چادر پوشیدم 

تا ۵،۶ سال پیش همیشه چادر ساده (البته با کش، به غیر چادر مخصوص مجالس ) داشتم چند ساله چادر عربی و جلابیب هم میخرم جلابیب بخصوص الان که بچه کوچیک دارم عااالیه روی سر بخصوص از پشت مثل چادر ساده میمونه منکه خیلی دوسش دارم

ممنوووونم بابت تاپیک خوبتون اجرتون با حضرت زهرا(س)

خیلی خیلی التماس دعا دارم عزیزان

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
سلام عزیز دلم کلاً اگه خواستی در جمع ما باش در خدمتیم هر چه میخواهد دل تنگت بگو

سلام ممنون از لطفت چشم 

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......

سلام, سوم دبیرستان بودم به مدد بی بی زینب (س) از محرمش پوشیدم, مدل ساده, و حسنا و ملی و لبنانی , هر کدوم تو موقعیت خودش برام کاربردی هست, الان نوزاد دارم و حسنا می پوشم و راحتم باهاش, با اینکه ماشین شخصی نداریم و تا قبل کرونا با تاکسی و اتوبوس خیلی بیرون می رفتیم ولی خیلی با چادر راحتم, ما حتی با حمل و نقل عمومی کوه می رفتیم و خیلی هم با چادر خوب بود  

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم