2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم از نطرتون دوست مجازی شما به من لطف داری ولی من خودم عمیقا به حجاب اعتقاد دارم الانم گاهی سر ...

زنده باشید عزیز دل

خوب بسیار عالی هستش که به حجاب اعتقاد دارین و قطعاً هر چند من چادر را بهترین نوع پوشش میدونم؛ اما در وهله اول حجاب کامل با هر پوششی بسیار عالی و ممدوح هستش

سلام

من باز اومدم😍

لازمه بگم چادری ام

6تا هم چادر دارم😁

صدف

حسنا

لبنانی 

بیروتی

ساده ی ژرژت

ساده ی کرپ

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

سلام دوستان گلم من یک پیج درباره کتاب قلب سلیم آیت الله دستغیب در سروش و اینستا درست کردم اگر دوست داشتید تشریف بیارید در کنار هم از سخنانی که ایشون در کتاب مطرح کردند استفاده کنیم

@ghalbesalim1

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@فاطمه_زهرا1     عرض ادب بهترین خواهر دنیا

سلام خواهر خوبم😍😍😍

خوب هستید؟؟

بچه ها سلام 😍

این روزها به خاطر مدرسه سرمون کلی شلوغ شده😅

👊 جنتلمن های پشتِ میزِ مذاکره همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند👊

سلام بنده هم چادری ام از اول راهنمایی چادر سر کردم 

هیچ وقت به اجبار نبوده تو خانواده ای زندگی میکنم که حجاب معنا نداره ولی من عاشق حجابم هستم و باهاش عشق میکنم ما باید علمداران سپاه  حضرت زینب سلام الله علیه باشیم .

نوع چادرم دو تا مشکی دارم یک چادر ساده کش دار کن کن 

و یک چادر دانشجویی .بیشتر ساده رو می پوشم و دوست دارم 

از دانشجویی برای زیارت ها استفاده میکنم مث زمانی که کربلا بودم  یا حرم اقا امام رضا  تو جمعیت راحت تره 

سلام من باز اومدم😍 لازمه بگم چادری ام 6تا هم چادر دارم😁 صدف حسنا لبنانی  بیروتی ساده ...

کدومش بهتره؟!؟ 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
کدومش بهتره؟!؟ 

هر کدوم یه کاربردی داره و برای یه جایی خوبه

ولی برای استفاده روزانه من خودم بیروتی با پارچه حریر کره رو بیشتر دوست دارم

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
سلام فرشته اسمونی تاج بندگی روی سرت مستدام عزیزم حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

ممنونم دوست خوبم كه منو هم دعوت كرديد 😍🌹

اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک خدایا ما را پاکیزه بپذیر🙏