2777
2789

سلام عزیزان.من اومدم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از وقتی تکلیف شدم هراز گاهی چادر سرم میکردم. بعدش ب خودم اومدم دیدم همیشگی شده اصلا وقتی نبود انگار ی جوری معذب بودم‌. بعد ازدواجم شوهرم زیاد خوشش نمیومد چادر سرم کنم. همش میگفت هرچندتا مانتو ک بخوای واست میگیرم ولی چادر سرت نکن ولی من خودم چادرم را دوست داشتم و قبول نکردم از سرم بردارم. اونم کم کم باهاش کنار اومد. الانم خیلی خوشحالم ک چادریم.

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

سلام⚘ خواهرای خوشگل و ماه و چادری خودم تو این شبهای عزاداری برای امام غریبمون حسین علیه السلام  و اسرای کربلا برای آبادانی کشورمون و عزت و سربلندی اسلام و مسلمین یه صلوات محمدی پسند ختم بفرمایید و دهانتون رو خوشبو کنید

⚘⚘⚘⚘اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم  ⚘⚘⚘⚘

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
بله عزیزم درست میگید . شاید من لیاقتشو نداشتم که این توفیق اجباری نصیبم بشه و امانت حضرت زهرا رو حفظ ...

نمیدونم این پیامها از سر اعتقاد بود از سر دوستی یا هر چیز دیگه

ولی اولا با دل من بد جور بازی کرد و هنوز هم چنگ می ندازه به دلم

و باعث دوستی من و تو هم شد شیوا

سلام

من همه مدلی سر میکنم اما الان فقط ساده سر میکنم قبلا که بچم کوچیک بود جلابیب و وفا سر میکردم

از بچگی چادر داشتم کلا خانواده ام مذهبی هستن و توی خونه ما چادر جز واجبات یه زن هست

راضیم از چادر سرکردنم

ای گمشده در گناه یاران کی میایی

سلام منم با افتخار پوشش حضرت زهرا رو انتخاب کردم 

از اول راهنمایی به انتخاب خودم چادری شدم تا به امروز

مدل چادرم اگه اشتباه نکنم اسمش یسنا س

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

سلام دوستان، لطفا توی این تاپیک نظر بذارید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5131087/سلام-خواهش-ميكنم-كسايي-كه-دختر٩سال-به-بالادارندبيان

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

عربی اصیل ۱۳ سالگی

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

سلام عزیزدانم،منم چادری ام از ۱۴ سالگی کمابیش سر میکردم اما نه بصورت مرتب،در حدی بود که آشنایی داشتم هم با چادری بودن هم بی چادر،و در ۱۹ سالگی تصمیم گرفتم همیشه چادر بزنم و خودم انتخاب کردم.خداروشکر خیلی راضیم خدا بهم لطف کرد و به وسیله ی همین حجابم زندگی خیلی خوبی رو برام رقم زد،الان ۲۴ سالمه و چادر دانشجویی سر میکنم

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم