2777
2789
آخه میگم دستامو چجوری بیارم بیرون😂 

اینجوری😂

با رسم شکل گفتم فکر کن این چادر سرشه الان تو دستاشم کیفه

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
《چادر کاملترین حجابه》 معنا نداره. نمیشه گفت جلباب دقیقا همین چادره. الان صد نوع چادر مختلف تولید شده ...

در قران اشاره شده روسری بلندی که از روی سر تا پاها رو بپوشونه به نظر شما جز چادر چی میتونه باشه

حضرت فاطمه سلام الله علیها هم عبا سر میکردن البته در صورت لزوم از منزل خارج میشدن!

اتفاقا چادر قداست داره و حجاب برتر هست

چرا که در قران به همچین چیزی اشاره شده

در هر کشوری مطابق با شرایط فرهنگی و.... انواع مدل چادر وجود داره که هیچ اشکالی نداره ما هم استفاده کنیم من سنتی میپسندم یه خواهر دیگه ممکنه عربی سر کنه

خانم هایی که به اعتقادات دینی پایبند هستن مایه فخر اسلام هستند که حجاب هم یکی از اون اعتقاداته

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چرا؟ این چه حرفیه خیلی خیای عادیه،همه میپوشن، چادریهام کار و زندگی و خرید و پیاده روی دارن،همش ک ...

آخه عزیزم بحث عرف نیستش من خودم وسواس ب خرج میدم وگرنه بقیه میپوشن. من مثلا شلوار جین جذب با کفش اسپرت میپوشم زیر چادر ساده اما هرباری ک بخام برم بیرون میگم وای الان چقد بد شده تیپم نکنه شلوارم زیر چادرم زشت بشه و... 

دعام کنید🙏
خخخ نمیری تو دختر!

😂😂😂اخه دیدم هیچ جور ی نمیتونم بگم عکس قاب گوشیمو فرستادم

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
در قران اشاره شده روسری بلندی که از روی سر تا پاها رو بپوشونه به نظر شما جز چادر چی میتونه باشه حضر ...

باشه عزیزم. موفق باشی. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
از راهنمایی. اول ملی داشتم.بعدها تامدت ها دانشجویی...چندسالم هست ک لبنانی ک دوسش دارم.ولی درکل دیگه ...

عزیز دلمی آبجی جان! حضرت زهرا نگهدارت باشه انشاءالله

گلم دلیل خستگست چسه؟ الان که چادرها خیلی راحتن!

باز اگه مایل بودی، بیا این تاپیک شاید بتونیم با هم همفکری بکنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/550838/خانوم-های-خوشتیپ-محجبه-همه-بیاین-تو-3?postId=114654476