2777
2789
چقد خوبه که چادری هستین  من گاهی میزنم گاهی نه  ولی اکثر نه جدیدا حتی دیگه تو راه مدرسه ...

سلام عزیزم

ممنونم گلم

حرفه آبجی باز هر جور خودت صلاح میدانی

اتشالله خود خدا کمکت کنه

سلام دوستان...

من و خواهرم هم همگی چادری هستیم...و فقط داخل اقوام دخترای بابای من چادری هستند و بقیه خیلی بد حجاب...

و ب خاطره حجاب و چادرمون خیلی سرزنش و تمسخرم کردند اطرافیان...

اما من و خواهرام...به چادری بودن مون افتخار میکنیم...

مامانِ یِ گُل پسر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ممنونم گلم حرفه آبجی باز هر جور خودت صلاح میدانی اتشالله خود خدا کمکت کنه

انشاالله هم پدرم و هم مادرم دوس دارن چادری بشم ولی اجبار نمیکنم 

شاید وقتی قرنطینه تموم شد دیگه بزنم 

چون گرم شده و نیازی به پالتو نیست .. 

به هرحال دعا کنید شاید به راه راست اومدم

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!
سلام دوستان... من و خواهرم هم همگی چادری هستیم...و فقط داخل اقوام دخترای بابای من چادری هستند و بقی ...

دور شما بگردم من عزیزدلم

خدا انشاءالله حفظت کنه گلم

حضرت زهرا نگهدار شما و خواهرهای محترمتون باشه

انشاالله هم پدرم و هم مادرم دوس دارن چادری بشم ولی اجبار نمیکنم  شاید وقتی قرنطینه تموم شد دیگ ...

عزیز دلمی نازنیننم، من از خدا میخوام به حرمت پدر و مادر نازنینت شما را کمک کنه

عزیز دلمی گلم

دور شما بگردم من عزیزدلم خدا انشاءالله حفظت کنه گلم حضرت زهرا نگهدار شما و خواهرهای محترمتون باشه

مرسی عزیزم..

خدا شما را هم حفظ کنه...که تو این زمونه ای که کسی برای چادری بودنم احترام قائل نمیشد و همه مسخرم میکنند بهم روحیه دادید و اینکه هرچه بیشتر نگهبان هدیه زهرا باشم...

مامانِ یِ گُل پسر

مرسی عزیزم.. خدا شما را هم حفظ کنه...که تو این زمونه ای که کسی برای چادری بودنم احترام قائل نمیشد و ...

عزیز دلم هستید، نگید اینطوری فدای شما بشم، چادر شما بسیار باارزشه

خودتون میبینید تو محیطی مثل ninisite تاپیک خانمهای چادری نزدیک به 250صفحه شده، الحمدلله هنوز هم ما زیادیم  

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار

که رحم اگر نند مدعی خدا بکند!
عزیز دلمی

منم چادری ام...برام مهم نیست...ولی اصلش به خاطر شغل بابامه..اگه به انتخاب خودم بود شاید نمی پوشیدم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
ممنون...بله..۱۶ سالمه

خدا حفظت کنه گلم!

ای جانم، دلم غنج رفت

آبجی شما که میپوشی حداقل با دل خوش بپوش که خودت هم لذتش ببری

راستی شما الان پیش خدا ارزشت بالا است، التماس دعای شدید دارم

عزیز دلم هستید، نگید اینطوری فدای شما بشم، چادر شما بسیار باارزشه خودتون میبینید تو محیطی مثل ninis ...

سلام عزیزم

این حرفتون که میگید هنوز ما زیادیم درست نیست.

تقریبا همه می دونن اکثریت مردم ایران اکثریت یعنی خیلی بیشتر از نصف مذهبی هستند.

وبه حجاب احترام میزارن.

این حرف شما از موضع ضعف گفته شده.ما خیلی بیشتر هستیم .خیلی بیشتر.

فکر می کنم رفراندومی که در تشییع جنازه حاج قاسم سلیمانی برگزار شد این رو نشون داد.

ما چند تا سلبریتی می بینیم فکر میکنیم اکثریت جامعه اونا هستن در حالی که اینطوری نیست.

مذهبی ها وچادری ها خیلی خیلی بیشترن.

این حرف بعضی خانوما هم که میگن به خاطر حجابم مسخره میشم هم درست نیست.

من ندیدم کسی به خاطر حجاب کسی رو مسخره کنه.

همه حتی شل حجاب ها هم خودشون توی دلشون این رو قبول دارن که کارشون غلط هست ومی دونند که حجاب بهتره ولی به زبون نمیارن

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
خدا حفظت کنه گلم! ای جانم، دلم غنج رفت آبجی شما که میپوشی حداقل با دل خوش بپوش که خودت هم لذتش ...

ممنونم..چقدر شما مهربونید..چشم حتما دعا می کنم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
سلام عزیزم این حرفتون که میگید هنوز ما زیادیم درست نیست. تقریبا همه می دونن اکثریت مردم ایران ...

سلام اول متن خوندم، دلم ریخت! فکر کردم میخوای بگی ما که خیلی کم هستیم  

عشقی آبجی جان

ببین تمسخر هست، برای من پیش نیومده ولی چیزی که خیلی از خانم های چادری تجربه کردن اینه که و بعضی جاها نگتهها بهشون درست نیست؟ مثلا فرض کنید تو آموزشگاه های هنری یا زبان

التماس دعا