2777
2789
دانشجویی هم باید بهت بیاد عزیز دلم تگران نباش، چند روز صبر کن، انشاءالله فردا بچه ها میان با هم صحب ...

انشالله خوشحال میشم تغییر کنم بلکه شوهر خوشش بیاد 

خدایا امیدم تویی .کمکم کن و به دلم ارامش بده 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زمانی که تکلیف شدم چادر سر میکردم تا الان که مادر آقا پسرام شدم ان شاالله خداوند عاقبت همگی ما رو ختم به خیر کنه 😊

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
از زمانی که تکلیف شدم چادر سر میکردم تا الان که مادر آقا پسرام شدم ان شاالله خداوند عاقبت همگی ما رو ...

امشاءالله همیشه سالم و سلامت باشی گلم

خدای متعال انشاءالله گل پسرهات حفظ کنه عزیزم

[QUOTE=127674544]خوب اینها را که @hadis_mp   چنان کمکت میکنه که قدم ۱۶۰.وزنم ۵۳ کیلو

سلام بانو، ماشاءالله چقدر هم متناسب و خوش اندام هستید👌 من حتم دارم تمامی انواع چادرها به قامتتون برازنده است🌸

من فقط با توجه به تجربه خودم مطلبی رو عرض میکنم، ببین عزیزم ما در هر شرایط ظاهری و رفتاری که باشیم قطعا و حتما عده ای با ما موافق یا مخالف هستند، تکلیف غریبه ها و اقوام دور که روشنه، اما حالا اگر از میان نزدیکانمون هم کسانی در جبهه مخالف باشن بنظر من یک سبک وسنگینِ ساده میتونه راه آدم رو روشن کنه، باید از خودت بپرسی که این ویژگی ظاهری یا رفتاری من آیا لطمه ای به وظایف من در قبال این عزیز وارد میکنه یا نه و یا اینکه حقوقی از ایشون ضایع میشه یا نه؟؟! اگر پاسخ به این سوال منفیه پس محکم به مسیرت ادامه بده💪 اما اون حس های بدی هم که از جانب اطرافیان بهت وارد میشه همگی ناشی از اعتماد بنفس هست و من پیشنهاد میکنم تنها روی همین مقوله کار کنی، چون الان به حجابت لطمه میزنه پس فردا به هزاران مساله شخصی دیگه ت... و یک روز که به خودت میای می بینی گوهر رو به ریگ فروختی...

اینا تجارب شخصی منه، منی که تنها عضو چادری خانواده م هستم و البته در خانواده همسرم هم فقط مادرشوهرم چادریه... در واقع مادرم و خواهرم و خواهرشوهر و جاریها و... هیچکدوم چادر نمیپوشن... و تمام این حرفهایی که گفتی رو عمیقا درک میکنم💕

ممنون که نظرمو خوندی، آرزو می‌کنم نگاه خداوند بدرقه ی انتخابت باشه🌹⚘🌹⚘

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام بانو، ماشاءالله چقدر هم متناسب و خوش اندام هستید👌 من حتم دارم تمامی انواع چادرها به قامتتون بر ...

مرسی عزیزم .اره منم فقط من چادری ام و دیگ با مادر شوهرم 

خدایا امیدم تویی .کمکم کن و به دلم ارامش بده 😭😭

سلام .من چادریم. چادرم قجری هست. خانوادم اصلا مذهبی نیستن و حجاب اصلا مطرح نیست.همه عروسی ها و مهمونی ها مختلط و بدن حجاب و سرو مشروبات الکلی برگزار می شه. محجبه شدن من فاجعه ای بزرگ واسه خانواده و فامیل بود و هست. مادرم عصبانیه از اینکه چادر سرمه و مدام پرخاشگری می کرد باهام .تقریبا همشون منو طرد کردن

ولی حجاب ارامش و امنیت بهم داد.کنار همسر و فرزندانم الحمدالله زندگی بی حاشیه و آرومی دارم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
@وینیا     سلام عزیزم تاپیک باز شد

سلام عزیزمـ ، چه خوب 💓💓💓 

من داشتم میگفتم توی لینک چادرها ، جلابیبـ چقدر قشنگـ ه ، پوشیده ست خیلی مزایا داره

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
سلام .من چادریم. چادرم قجری هست. خانوادم اصلا مذهبی نیستن و حجاب اصلا مطرح نیست.همه عروسی ها و مهمون ...

دور تو بگردم من

خوش به حالت آبجی!  خوش به حالت

تاج بندگی روی سرت مستدام باشه گلم

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

چقد خوبه که چادری هستین 

من گاهی میزنم گاهی نه 

ولی اکثر نه جدیدا حتی دیگه تو راه مدرسه هم نمیزنم و فقط خونه فامیلام میزنم اونم رسیدم در میارم حالا هرکی میخواد اونجا باشه 

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!