2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست نازنینم  ان شاء الله شماهمیشه زیرسایه ائمه وامام زمان باشید. به عنوان فردی میگم که حتی د ...

عرض ادب مجدد دارم و باز هم از پیامتون ممنونم

سالها خدمت شهدا و خانواده هاشون بودم، این که تعدادی از مادران شهدای عزیز ما یا هر شخص دیگری مانتو را به عنوان پوشش انتخاب کنه، محترم

هست اما خوب نگاه ما به چادر نگاه حجاب برتر هست، البته من خودم مدتها خارج از کشور بودم و اونجا حجابم خوب طبیعتا مانتو بود و به همین دلیل و با قطعیت میگم که هیچ حجابی به پوشش چادر نیست

نمیدونم منظورتون از غرور یا تکبر چیه ولی خوب همه در نکوهیده بودن غروز متفق القول هستند ولی این که من چادری به پوششم افتخار کنم، باز غرور نیست و عزت نفس هستممنونم ازنظراتتون 

منتظرتون هستم

سلام عزیز دلم و ممنوناز نظراتتون بنده هم هیچ جا عرض نکردم که ایمان صرفا به چادر هست، چه بسیار ما ...

درسته

من هم باشمادرددل کردم درواقع درجهت تاییدصحبت های،شمابود.

البته بستگی به این هم داره چه مانتوچادری هم باشه

یعنی بانوان روحانیون لبنان خیلی مانتومی پدشنوامامانندچادرهمه جانبه پوشیده ست. گاهی افرادچادرراهم کامل استفاده نمی کنند.

من خواستم نظرم رابگم.

صحبتم نقدبه شمانبودمشخصه شمابرای انسانهااحترام قائل هستید

به قول علامه طباطبایی مهربانی بزرگترین خدمت است خداوندقرآن رابارحمان ورحیم شروع کرده

که اشاره به اهمیت همین محبت ست.

درسته  من هم باشمادرددل کردم درواقع درجهت تاییدصحبت های،شمابود. البته بستگی به این هم داره چه ...

فدای شما بشم

من جسارتی نکردم خدمت شما، من هم درد و دل کردم

دورتون بگردم انشاءالله

فعلا ایمن قربون صدقه ها را از من بپذیرید تا بحث علمی را ادامه بدیم  

عرض ادب مجدد دارم و باز هم از پیامتون ممنونم سالها خدمت شهدا و خانواده هاشون بودم، این که تعدادی از ...

عزیزم ببینیدبرتربودن چادربخاطرجلبات بودن وپوشیدگی ست

شمامراکزحجاب مثل یاس تشریف بردیدمانتوهایی دارندکه این خاصیت راکاملاتامین کرده وجلویش هم بسته ست.

درضمن من تواضع وعدم غروررامانندپوشیدگی ازفضایل دانستم.

مواجهه ومقابله یی باشمانداشتم.

منظورم‌ این بودپوشش من اسباب غرورم نشودخدای ناکرده درطرفه العینی شرایطم تغییرنکندمجددنوشتم خودم راعرض کردم.

شماکه بانوی فرهیخته یی هستیداین انتظاررادارم ازمتنم تشخیص دهیدفصدمواجهه باشماراندارم.

مکارم اخلاق بسیارندمن سعی دارم هرروزدعای مکارم اخلاق صحیف رابخوانم.

دوست نازنینم  ان شاء الله شماهمیشه زیرسایه ائمه وامام زمان باشید. به عنوان فردی میگم که حتی د ...

سلام دوست عزیز ممنون ان شاالله شماهم درسایه ائمه اطهار زندگی شاد و سراسر معنویت و امید داشته باشید در رابطه با صحبتاتون بله قبول دارم که حجاب منحصر به چادر نیست و بنده هم از اینکه گفتم سایه چادر روی سرم باشه منظورم خود چادر به عنوان یک شی مستقل نبود مراد همون حجاب بود که در جامعه ما انصراف پیدا میکنه به چادر بله شاید یه جایی من هم به خاطر مشکلی یا محدودیتی نتونم چادر سر کنم اما از خدا میخوام درهمه حال حجاب شرعی خودم رو حفظ کنم. 

اما اینکه فرمودین جامعه افسرده ست رو قبول ندارم چون خود این حرف خیلی بار منفی داره و اینکه اگر جامعه افسرده هم باشه قطعا دلایل فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی دیگری دراین امر دخیل هستن نه رنگ سنگین لباس بانوان که طبق موازین شرعی هم هست چون لباس زن نباید برای نامحرم جلب توجه کنه ضمن اینکه هرزنی میتونه برای تغییر روحیه خودش و همسر و خانواده در محیط خونه لباس های شاد و جالب توجه بپوشه و قطعا زمانی که در محیط خانه و خانواده گرما و محبت و عشق باشه هیچ وقت جامعه افسرده نخواهیم داشت.

🌺🌸🌹🌻

عزیزم ببینیدبرتربودن چادربخاطرجلبات بودن وپوشیدگی ست شمامراکزحجاب مثل یاس تشریف بردیدمانتوهایی دارن ...

فعلا پیام قبلی من را بخوانید تا من از شرمندگی دربیام بعد بحث کنیم

باز ببخشید من جسارت نکردم هر چند قطعا لحنم میتونست مهربون تر باشه ولی لعلی از دوستان بحث از همینها شروع میکنم بعد میکشونن به جاهایی دیگر ...