2777
2789
همون پالتوهتی شیک وخوشگل هامونو. فقط یه کم گنده میشیم🤣🤣 اونم بی خیال

الان من دیگ نمیتونم دوباره پالتو بگیرم تا سال بعد ،بنظرت چادری شم و زیرش بافت بپوشم سرد میشه؟؟بعد اون پالتو پوستمو چیکار کنم پس😐😑😂

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملی خیلی راحته لبنانی همینجور من خودم چادر عربی اصیل رو بیشتر میپسندم کمی سخته اما قشنگتره تو تن یا ...

منم ملی سرمیکنم

ولی این بار باید تنوع بدم دیگه

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

چادر ساده اصلا نمیتونم نگه دارم ممنم تصمیم گرفت برام ملی بخر اوایل الانم جده میپوشم دوس میدارم از ۱۳یا۱۲ سالگی فک کنم ریزه پیزه بودم همه میپوشیدن منم هوس کردم ولی کم کم عاشقش شدم هروی بزرگتر شدمو درکم ازش بیشتر شد بیشتر عاشقش شدم

الان من دیگ نمیتونم دوباره پالتو بگیرم تا سال بعد ،بنظرت چادری شم و زیرش بافت بپوشم سرد میشه؟؟بعد او ...

خوب چرا پالتو تو زیرش نمیپوشی؟بپوش دیگه.

بافت هم مونده به هوای شهرتون من خودم تا دیروز بافت میموشیدم ولی امروزخیلی سردبودپالتوموپوشیدم

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
اگه خدای نکرده تصادف کردن یا باد چادرو برد اونور یا پاش جایی گیر کرد ک ابروش میره

اخه کی زیر چادر شلوارک مبپوشه

راه که بری پات معلوم میشه

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
@از_تبار_یاس     @nini_moon    

سلام عزیزم. چادر ساده و عربی سر میکنم. از 10  یا 11 سالگی سر میکنم.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸