2777
2789
الان من دیگ نمیتونم دوباره پالتو بگیرم تا سال بعد ،بنظرت چادری شم و زیرش بافت بپوشم سرد میشه؟؟بعد او ...

بافت خوبه بپوشی

اون پالتو رو اگه شد زیر چادر بپوش اگه نه بده کسی تنش کنه 

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب چرا پالتو تو زیرش نمیپوشی؟بپوش دیگه. بافت هم مونده به هوای شهرتون من خودم تا دیروز بافت میموشید ...

عزیزم آخه پالتوم تمام خزه و بسیار گنده میشم وقتی میپوشم😂

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
عزیزم آخه پالتوم تمام خزه و بسیار گنده میشم وقتی میپوشم😂

بده من میپوشمش😂

برامن مهم نیست.

بعدشم لذتش به همینه که به خاطرخدا از خواسته ات بگذری😉

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
@نقرابي*4803     @زهرا_مامان_محمد_مهدی     @"زهرا_مامان_دخملیا"   ...

سلام عزیزم من همیشه از چادر ساده استفاده میکنم. از کلاس چهارم ابتدایی به اجبار معلمم خانم محمدی چادری شدم. یادش بخیر. الان 28 سال از اون دوران می‌گذرد. 

سلام گلم

من از نه سالگیم سر میزارم

یدونه عبا عربی دارم مجلسیه

یدونه هم بحرینی دارم روزمرس

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چقد خوب شد بحث چادر شد با اینکه خیلی ساله چادر میپوشم ولی از پارچه و مدل سر در نمیارم چون ساده میپوشم پارچه شو هم همیشه بابام برام میخرید😅ولی تا حالا چند بار بهم گفتن چادرت وزنش خیلی سنگینه الانم بچه دارم دو تا کوچولو

بنظرتون چه مدل چادری بگیرم هم خوشگل و خوش ایست باشه هم راحت فقط یه مدلی نگین انگار لباس پوشیدم استینش جدا باشه😑