2777
2789
حتی اگه ازاول هم متنفرنبکدی وسرت میکردی هم بازمخالف هاش طعنه هاشونومیزدن پس بی خیال سرت کن باافتخار ...

بله کاملا درسته...متاسفانه امروزه مخالف هاش هم کم نیستن...چادر رو یه جور عقب موندگی میبینن در صورتی که اونطور نیس واقعا

گروه تلگرام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازگیا خیلییی بسرم زده ک چادری شم ولی چون پالتو پوستمو تازه خریدم حیفم میاد دیگ نپوشم😐 شما ها زم ...

همون پالتوهتی شیک وخوشگل هامونو.

فقط یه کم گنده میشیم🤣🤣

اونم بی خیال

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
ی سوال دارم من چادری نیستم ولی خب سوالم اینه شماها چادر سر میکنید چرا مانتو میپوشین دیگه خب بلوز شل ...

اگه خدای نکرده تصادف کردن یا باد چادرو برد اونور یا پاش جایی گیر کرد ک ابروش میره

زنده باشی نازنینم!

فدایت بانو جان

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
من تازگیا خیلییی بسرم زده ک چادری شم ولی چون پالتو پوستمو تازه خریدم حیفم میاد دیگ نپوشم😐 شما ها زم ...

سلام آبجی اگه واقعاً مصممی بیا این تاپیک همین سوال بپرس؛ 120 نوع پوشش زیر چادر معرفی می کنیم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/550838/خانوم-های-خوشتیپ-محجبه-همه-بیاین-تو-3?postId=114576983

کدوم هم راحت تره هم پوشیده تر هم شیک تر؟ شناکه توهمش تجربه داری

ملی خیلی راحته لبنانی همینجور

من خودم چادر عربی اصیل رو بیشتر میپسندم کمی سخته اما قشنگتره تو تن یا خبرنگاری هم همینطور