2777
2789
کسی تا حالا اینترنتی چادر خریده دوستان؟؟؟

والا من با چشم خودمم ببینم باز چیز خوب نمیخرم.. بالا توضیح دادم.. دبگه جرات اینترتی ندا م

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عربی هفت ماهه

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ..‌.‌ هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم

سلااااام 😍من چادری نیستم اما عاشق چادرم چند ماهه دارم دربارش تحقیق میکنم ،کتاب حجاب مطهری ،جواهران ،برنامه لاک جیغ ،صحبت با مدیر و استادام ۹۰٪ قضیه حله ،به جز خونوادم که مخالفت شدیدددددد دارن با این موضوع😞😞😞

آه از این قوم ریایی که درین شهر دو روی روزها شحنه و شب باده فروشند همه♥🎭
سلااااام 😍من چادری نیستم اما عاشق چادرم چند ماهه دارم دربارش تحقیق میکنم ،کتاب حجاب مطهری ،جواهران ...

سلام عزیز دلم

امیدوار بهستیم رودی خبر چادری شدنت بشنوم همینجا 

قوی باش و با خانوادت صحبت کن قطعا راضی میشن

دوستان من پارچه چادر مشکی تا حالا ایرانی نخریدم ولی الان قیمتا خیلی رفته بالا بنظرتون ایرانیا چطورن رنگشون زود نمیره؟ اخه اهل تند تند خریدن نیستم دوست دارم با کیفیت باشه.  جنس ایرانی کسایی که تجربه دارن چیا خوبه؟ 

من چادری نیستم‌ولی خیلی دوس دارم ک بشم..که چادر عربی جده هم خریدم گذاشتم کنار هنوز از خودم اونقدر مط ...

سلام عزیزم

شک و تردید خیلی خوب هست چون باعث تحقیق میشه اما نباید در تردید متوقف شد.

امیدوار به زودی خبر چادری شدنت همینجا بدی

دوستان من پارچه چادر مشکی تا حالا ایرانی نخریدم ولی الان قیمتا خیلی رفته بالا بنظرتون ایرانیا چطورن ...

آبجی من هم تجربه نداری ولی تو این تاپیک خانمها خیلی ازود چادر شهرکرد تعریف میکنن

سلام  من بعد زدواجم   اگر تنهایی برم سر کار   و تنهایی  برم بیرون همسرم میگه چادر سر کن  

اما  به قول شما شال و روسری زیررش  خوب    نمیشع 

الان گفتد چند ص پیش  طلق می زارید  طلق چیه؟؟؟

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549