2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من از سال 95 یعنی29سالگی.. تو خیابون دانشجویی یا عربی اصیل. ولی برا مهمونیا غیر از اونا حسنا هم میپوشم

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
سلام عزیز دلم تاج بندگیت روی سرت مستدام حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

سلام بانو جان.... ممنونم.انشالله لیاقت حفظشو داشته باشم و واقعا رفتارم برازنده ظاهرم باشه... خیلی التماس دعا

چادرم دانشجویی یا خبر نگاری 

جز اینا نمیتونم مدل دیگه ای بزنم 

خیلی ساله چادری سفت و سختم جلوی هیچ نامحرمی حتی برادر شوهر در نمیارم

تو مدرسه هم تا نامحرم میاد چادرمو میزنم 

خدایا شکرت 
چادرم دانشجویی یا خبر نگاری  جز اینا نمیتونم مدل دیگه ای بزنم  خیلی ساله چادری سفت و سخت ...

سلام عزیزم

فدای تو بشم من

تاج بندگیت روی سرت مستدام گلم

حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

کسی تا حالا اینترنتی چادر خریده دوستان؟؟؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

بچه ها من برا عید چادر دانشجویی کرپ گرفتم. از این مچ دارا.. خودم یه کن کن دارم.. بعد تو مغازه ک پدشیدم حس کردم از پشت یکم تنگه و کشبده میشه. انگار که چادر ملی ه... فروشنده گفت بخاطر مچشه ک میکشه. اگ  مچشو دربیاری مثل مال خودت ازاد میشه.. منم ساده. قبول کردم. اوردم خونه نشون مامانم دادم. وقتی انداختمش رو جادر قبلیم دیدم همه چیشون مثل همه فقط این جدیده سوراخهایی جای دستش 2_3سانت عقب تر از اون یکی چاده... یعنی بجای اینکه پهلوم باشه به سمته پشته براهمین وقتی دستمو میارم جلو چادره خیلی کشیده میشه... منتهی چون کوتاه ش کردم دیگه پس نمیبره... الان راهی ب نظرتون نمیرسه یکم بهتر بشه؟