2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازوقتی یادم میادچادرسرم بوده.بچه بودم کوچولوچادرسرمیکردم.الانم یه بچه ۸ماهه دارم .بنظرم چادر یه جور محافظ اگه نباشه اصلانمیتونم راه برم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ازوقتی یادم میادچادرسرم بوده.بچه بودم کوچولوچادرسرمیکردم.الانم یه بچه ۸ماهه دارم .بنظرم چادر یه جور ...

فدای تو بشم من عزیز دلم

خدا انشاءالله کوچولوت را حفظ بکنه

دورت بگردم انشاءالله

فدای تو بشم من عزیز دلم خدا انشاءالله کوچولوت را حفظ بکنه دورت بگردم انشاءالله

خدانکنه عزیزم.دعایی درحق بچم بکنید خیلی بی قراری میکنه ونمیخوابه.خستم کرده.

خدانکنه عزیزم.دعایی درحق بچم بکنید خیلی بی قراری میکنه ونمیخوابه.خستم کرده.

فدای تو بشم من!

حتماً عزیز دلم، خدا انشاءالله حفظش بکنه و بهش آرامش ببخشه

به خاطر همین زحمات هست که بهشت زیر پای مادرها است!

فدای تو بشم من! حتماً عزیز دلم، خدا انشاءالله حفظش بکنه و بهش آرامش ببخشه به خاطر همین زحمات هست ک ...

خدانکنه عزیزم.بله همه همینامیگن.واقعامادرای ما چقدرسختی کشیدن بچه هاپشت سرهم.

والا تو کل خاندان شوهر من فقط چادر همیشه روسرمه اونام بد حجاب نیستند ولی تو مهمونیا و مسافرت دیگه چادر سر نمیکنند منم که هیچ وقت چادر رو برا ی لحظه درنیاوردم ولی عزیز شوهرم مادر شهید گمنامه تو جمع بهم گفت چیه این سیاهه دور خودت پیچیدی😢خیلی ناراحت شدم...همیشه فکر میکردم باعث افتخارشونه عروس چادری گیرشون اومده ولی الان میبینم انگار باعث سر افکندگیشونه چون بعد ۱۲ سال تو مهمونیا همیشه بهم میگند چادرتو دربیار

والا تو کل خاندان شوهر من فقط چادر همیشه روسرمه اونام بد حجاب نیستند ولی تو مهمونیا و مسافرت دیگه چا ...

سلام دور تو بگردم من

خدا حفظت بکنه

خوش به حالت عزیز دلم

حضرت زهرا نگهدارت باشه

تاج بندگیت روی سرت مستدام گلم

والا تو کل خاندان شوهر من فقط چادر همیشه روسرمه اونام بد حجاب نیستند ولی تو مهمونیا و مسافرت دیگه چا ...

خوب تو مهمونی ها چادر رنگی شیک سر کن، اگه میتونی از این سیلکها بخر، یا مدل های ارزونترش

حالا لازم نیست تو دورهمیا چادر سیاه بپوشی. شاید خودت زیاده روی کردی 

من همه نوع چادر میپوشم حسنی صدفی ساده..خیلی خوبه ادم چند نوع چادر داشته باشه  کی هر بار یه تنوع داشته باشی برای عیدم اگر زنده باشم جدید دیدم دکمه داره میخوتم بخرم 

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...