2777
2789
ببین منظورم چادر مدل چادر مادرامون نیستا این مدل جدیدا ک گشاد نیستن از پایین تا بالا زیب داره یجوریا ...

من خودم‌چادری نیستم. اما بارها دیدم که خانمها به کسایی که دامن میپوشند،ایراد میگیرن که اگه زمین بخوری یا باد بیاد،همه جات پیدا میشه. ینم همونه دیگه،اگه چادر سرتا پا رو هم بپوشونه،ممکنه بخورن زمین،یا باد بیاد.

چون به نظرم میشه پوشش کامل مرتب و ساده و راحتی داشت لازم نیس یه پارچه مشکی بکشیم رو خودمون حتی تو قر ...

عزیز دل سلام

اولا ممنونم که جواب دادین

در قرآن اشاره ای به چادر نشده اما مفهوم جلباب دقیقا بر چادر دلالت داره

درباره کشورهای مسلمان هم این نکته را در نظر داشته باشید که چادر کامل ترین حجاب هستش برای ما ولی برای خیلی از کشورها کامل ترین حجاب برقع هستش که فقط چشم ها مشخصه

بماند که بحرین و لبنان و عراق هم از چادر استفاده میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون به نظرم میشه پوشش کامل مرتب و ساده و راحتی داشت لازم نیس یه پارچه مشکی بکشیم رو خودمون حتی تو قر ...

برای اذیت هم به شخصه با چادر 10 ساله دانشگاه درس خوندم و درس دادم دو تا بچه بزرگ کردم و تمام مسئولیت های اجتماعی را انجام دادم

اخه من دیدم چادریا کیفشون بیرون چادر دست میگیرن اونا ک چادر ملی میپوشن کیف بیرون روشونه میزارن اصلا ...

همه چادرا زیپ ندارن ازونا که شما تو نظرته بچه خواهرم داشت همونجوری که میگی لباس میپوشید ولی نه شلوارک دیگه چون چادرو باید گرفت یکم بالاتا روزمین کشیده نشه پاها پیداس براهمین

ولی اینجوری نیست که با چادر بشه هرچیزی پوشید 

خیلی سخت میشه ادم تاب و شلوارک بپوشه بعد همش مواظب باشه چادرش کنار نره و جاییش معلوم نشه راحتتره لباس بلند بپوشه زیرش تا اونجوری سختش بشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
ی سوال دارم من چادری نیستم ولی خب سوالم اینه شماها چادر سر میکنید چرا مانتو میپوشین دیگه خب بلوز شل ...

سلام برای چادر ملی که خیلی ها نمیپوشن 

ولی من خودم مانتو را دوست دارم چون هم زیبایی داره و هم مطمئنم پوشش کامله

من از کلاس دوم دبیرستان به انتخاب خودم چادری شدم، مادر و خواهرم مانتویی هستن، اوایل معمولی میپوشیدم، بعد چندسالی ملی پوشیدم، الان هم حدود هشت ساله که دانشجویی میپوشم⚘

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌