2777
2789
اخه من دیدم چادریا کیفشون بیرون چادر دست میگیرن اونا ک چادر ملی میپوشن کیف بیرون روشونه میزارن اصلا ...

من یک مدت همینطوری که شما میفرمایید میرفتم دانشگاه، حتی زیر چادر ملی تاپ میپوشیدم! ولی یکی دو مورد دیدم که دیگه ریسک نکردم! مثلا زمانی که خانوم یکوقت بخوره زمین یا باد شدید بشه یا... 

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از کلاس دوم دبیرستان به انتخاب خودم چادری شدم، مادر و خواهرم مانتویی هستن، اوایل معمولی میپوشیدم، ...

سلام خانم دکتر بی نظیر و عزیز و مهربون وعشق و ....

خانمی میشه یه خواهشی بکنم از شما؟

سلام خانم دکتر بی نظیر و عزیز و مهربون وعشق و .... خانمی میشه یه خواهشی بکنم از شما؟

جانم معصومه جان؟ امر بفرمایید

من خودم‌چادری نیستم. اما بارها دیدم که خانمها به کسایی که دامن میپوشند،ایراد میگیرن که اگه زمین بخور ...

من با چادر دامن می پوشم البته اکثر مواقع شده یه ساپورت نازک هم باشه زیرش می پوشم (چون مواقعی مثل بالا رفتن از پله یا سوار و پیاده شدن از ماشین دامن بالا می ره)

زنده باشی و پاینده و سرزنده خواهر بی نظیرم!

قربونت برم همچنین شما و فرزند دلبندتون

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اجازه بده فدای تو بشم!

ای وای سوتفاهم شد بانو! انقدر که این فدا شدنه تکیه کلامت شده من فکر کردم منظورت اینه: فدات شم اجازه بده که بگم...🙈 برای همین نوشتم بفرما!🙈