2737
2739
عنوان

دوستان ازم خواستن فوت و فن ژله و دسر ها رو بگم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 10448 بازدید | 277 پست


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون محشر  خیلی عالی  افرین

متشکرم❤️

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
2728
ممنونم اسی جون    

خواهش عزیزم😍

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
پاناکوتا موزی شکلاتی خیلی خیلی خوشمزه شب دستورشو میزارم

برای پاناکوتا

شیر ، پودر ژلاتین ، پودر وانیل نوک قاشق مربا خوری، شکر ، پودر کاکائو ، شکلات تخته ای، 

سه عدد موز

برای لایه اول پاناکوتا شکلاتی، برای مقدارش هم بستگی به قالب داره ، به‌ ازای هر دو لیوان شیر یه قاشق و نصفی غذاخوری پودر ژلاتین

میزان شکر هم خودت مزه کن


اول با لیوان اب دونه دونه بریز تو قالبت که بدونی چند لیوان جا میگیره

بعدش قالبتو یکم چرب کن

اگر قالبت سیلیکونی چند ساعت قبل بزار تو فریزر و یه سینی زیرش بزار

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
برای پاناکوتا شیر ، پودر ژلاتین ، پودر وانیل نوک قاشق مربا خوری، شکر ، پودر کاکائو ، شکلات تخته ای، ...

lexa

حالا درست کردنش

شیر بزار روی حرارت کم ، شکر اضافه کن پودر وانیل کم اضافه کن چون تلخ میشه 

بعد پودر کاکائو و شکلات تخته ای اضافه کن 

حالا پودر ژلاتین روان شده که توی شیر سرد ریخته بودی رو اضافه کن و هم بزن همه مواد کامل ه

حل بشن

حرارت زیاد نکن که شیر سر بره ، فقط باید انقدر داغ بشه که مواد حل بشن 

بعد بریز تو قالب و بزار یخچال که ببنده 

فقط مراقب باش برای لایه بعد خیلی سفت نشه چون موقع از قالب برگردوندن از هم جدا میشن

11:55:51 | 1398/04/28

lexa

حالا لایه دوم

پاناکوتا موزی 

دقیقا مثل قبل اما بجای پودر کاکائو و شکلات از موز استفاده میکنیم

میتونی موز ها رو با چنگال له کنی بعد بریزی تو مواد یا میتونی همه رو بریزی تو میکسر

اینم بگم چون مقدار موزش زیاده اگر زود از قالب در بیاری سیاه میشه 

پس قبل از سرو غذا از قالب خارج کن

هر چقدرم شیرین تر باشه خوشمزه تره

نوش جونتون

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
2740
سلام عالی بود نکته های خوبی گفتید اگر بازم تاپیک زدید لطفا من رو هم خبر کنید🌹

حتما

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من نفهمیدم اون توپا چی شد؟ اونا  رو چه جوری درست کردی؟ عزیزم میشه عکس قالبت رو هم بذاری؟

عزیزم عکس قالبو گذاشتم

مدل قالب اونطوره من فقط رنگاشو متفاوت ریختم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687