روش درست کردن پاناکوتا رو سرچ کنید
خیلی خیلی آسونه
هر چقدرم خرابش کنید میتونید دوباره اب کنید و استفاده کنید
فقط یه چیزی بگم اگر از میوه کیوی یا اناناس استفاده کردید حتما میوه رو بپزید چون نمیزاره ژله ببنده و کلا اون قسمت وا میره
فقط روش عمودیشو توضیح میدم
وقتی پاناکوتا بست به دلخواه اول روشو با چاقو علامت بزنید و عمیق تا انتهای ظرف برش بزنید اون قسمتایی که میخواید رو با قاشق در بیارید
بعد میوه ها رو بچینید و ژله الوئه ورا ی سرد رو بریزید رو میوه ها
وقتی ژله سفت شد اون تکه پاناکوتایی که قبلا جدا کردید
اب کنید و بریز روی دسر
این دسر خیلی راحت جدا میشه
البته اگر قالب فلزی باشه خیلی راحت تره