2777
2789
عنوان

مواظب‌ حرف زدنامون باشیم حتی وقتی شوخی میکنیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب جوابشو دادی درمقابل حرف هاشدن سکوت نکن چون پرو تر میشن

کسی که با نیت بدی تیکه میندازه باید جوابش رو داد تا با بقیه اینکارو نکنه...اگه حرف احترامه..بزرگتر هیچوقت نباید دل بشکنه تازه بزرگتر باید انقدر عاقلانه رفتار کنه که اصلا همچین حرفهایی نزنه...

کسی که با نیت بدی تیکه میندازه باید جوابش رو داد تا با بقیه اینکارو نکنه...اگه حرف احترامه..بزرگتر ه ...

اخه درمورد ازدواج کردن یا نکردن حتی اگه بزرگتر باشه باید محترمانه جواب داد چون ی چیز شخصیه و طرف باید یاد بگیره در مورد اش سوال نپرسه 

بعضی ها واقعا شعورشون پایین هست من از جاریم 4 سال بزرگترم چند بار تو عالم شوخی بهم گفتی تو پیری منم با خنده غیر مستقیم خواستم بهش بفهمونم حرفش زشته و تکرار نکنه اما دیدم نه این بشر حالیش نیست مستقیم بهش گفتم جاری یکم شعور و عفت کلام چیز خوبیه جنبه صمیمی شدن رو داشته باش دیگه باهاش سر سنگین شدم 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
اخه درمورد ازدواج کردن یا نکردن حتی اگه بزرگتر باشه باید محترمانه جواب داد چون ی چیز شخصیه و طرف بای ...

این محترمانه بود بهش گفته کیک گذاشتی استوری برای شوهر ...خب منم احترام رو در نظر گرفتم در جواب بگه بله بنظر عالیه..چون اگه این رو نگه باز هرچی بذاره استوری میگه واسه شوهر خب جواب همه رو یکجا گفته باشه..ولی من اولشم گفتم شاید واقعا نیتی نداشته و شوخیه سر همین گفتم بگه بله..اما از لحن استارتر مشخصه انقدر شناخت داره به زن داییش که میدونه شوخی نبوده..وقتی استارتر ناراحته یعنی احتمالا بارها باعث ناراحتی شدن ایشون..کاش همه میدونستن این مسئله شخصی هست واقعا کاش

من اگ باشم ب عکس گذاشتنم ادامه میدم ک فک نکنه حرفش روم تاثیرگذاشته هروقت چیزی گف دایورتش کن ب سطل زباله ، شادباش و بگو وبخند وبگرد تا حرصشون دراد ایشالا بیفته رودخترش تابفهمه زمین گرده 

بعضی ها واقعا شعورشون پایین هست من از جاریم 4 سال بزرگترم چند بار تو عالم شوخی بهم گفتی تو پیری منم ...

واقعا حق داشتین..ما در عالم دوستی دوستامون همچین شوخی هایی باما نمیکنن..نه حتی فامیل نزدیک عمه خاله زن دایی انقدرم حواسشون هست..واقعا نمیدونم شاید عامل بعضی رفتارها حسادته..اما شوخی با چهره و اندام و ظاهر خیلی زشت هست بنظرم خیلی..نشونه تفکر کم و نابالغه

من اگ باشم ب عکس گذاشتنم ادامه میدم ک فک نکنه حرفش روم تاثیرگذاشته هروقت چیزی گف دایورتش کن ب سطل زب ...

نه عزیزم نفرین خوب نیست..بجاش دعا کن ان شالله استارتر خوشبخت بشه و یکی بیاد تو زندگیش انقدر عالی باشه که همچین اشخاصی جرات نکنن حرف بزنن