2777
2789
عنوان

مواظب‌ حرف زدنامون باشیم حتی وقتی شوخی میکنیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 52 پست
واقعا حق داشتین..ما در عالم دوستی دوستامون همچین شوخی هایی باما نمیکنن..نه حتی فامیل نزدیک عمه خاله ...

آخه شوخی به جا رو هم یه بار انجام میدن که از مزه نیفته دیگه حرف به این زشتی رو نباید همش تکرار کرد خدایی پیرهم نیستم😁😁 اتفاقا برعکس هر کی منو میبینه میگم 30 سالمه میگه 24 25 بهت میخوره نمیدونم این عنوان عروس بزرگه چیه که رو دمش مونده چرا اون زودتر ازدواج کرده من یه سال بعدش ولی چون شوهرم پسر بزرگ خانواده است به من میگن عروس بزرگ خانواده همین بهونه شده میگفت تو پیری  

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
آخه شوخی به جا رو هم یه بار انجام میدن که از مزه نیفته دیگه حرف به این زشتی رو نباید همش تکرار کرد خ ...

پس همون شما خوشگلتری سرتری ..شما بگین والا کاش همه پیرا به خوشگلی من بودن😂😂دنیا بهشت بود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس همون شما خوشگلتری سرتری ..شما بگین والا کاش همه پیرا به خوشگلی من بودن😂😂دنیا بهشت بود..

من مامانم جوونه بهش میگم واسه تولد امسال دیگه واست عصا میخرم( نمیگم پیر شدی داری پیر میشی)..میگه امان از حسادتت بچه😂😂😂اخه شوخی داریم تا شوخی واقعا قبول دارم ادم باید حواسش به نحوه شوخی باشه..اونی که عمد در کارشه بارها تکرار میکنه درست نیست..

ان شالله، اخه خودمم جدا شدم واس همین درک میکنم

متوجه ام میدونم سخته براتون..تقصیر شما نیست در سرنوشت هرکسی ممکنه پیش بیاد..اما اینکه بقیه بخاطر این اذیت کنن سخته..ان شالله دیگه هیچوقت دلتون نشکنه🌹

من مامانم جوونه بهش میگم واسه تولد امسال دیگه واست عصا میخرم( نمیگم پیر شدی داری پیر میشی)..میگه اما ...

آره خدایی حالا مامان جای خودش من به بیست سال بزرگتر از خودمم نمیگم پیر که طرف ناراحت نشه خودشم میگه پیرم میگم نه بابا شما که سنی نداری این که دیگه به رخ کشیدن نداره 

آره خدایی حالا مامان جای خودش من به بیست سال بزرگتر از خودمم نمیگم پیر که طرف ناراحت نشه خودشم میگه ...

اخه میدونین همینجوریش دور بر آدما غصه هست تازه پیری ی غصه ای هم همراهشه..ما ادما اگه واسه هم نمیتونیم کاری کنیم حداقل امید رو از هم نگیریم...

اخه میدونین همینجوریش دور بر آدما غصه هست تازه پیری ی غصه ای هم همراهشه..ما ادما اگه واسه هم نمیتونی ...

دقیقا همینه اما خوب بعضی ها حد خودشون رو نمیدونن باید به زور بهشون فهموند