2777
2789
عنوان

مواظب‌ حرف زدنامون باشیم حتی وقتی شوخی میکنیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 52 پست
خودش اینستا نداره دخترش داره نشونش میده

خب باید میگفتی ماشاالله چه پیگیرم هستین

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون حسودیش میشه میترسه ی شوهر خوب گیرت بیاد میخواد ی کاری کنه تو گوشه گیر شی

منم مجردم اطرافیان هر کاری میکنم کلاسم میرم فک میکنن الان ی کیسه عالی سر راهم سبز میشه همش ازین مزخرفات بهم میگن

اعتنا نکن بهش ب کارت ادامه بده

براش بنویس :

ویل لکل همزة لمزة...وای بر هر عیبجوی هرزه زبان 

خدا لعنت کنه کسانی روکه باکوته فکریشون جلوی استعداد آدمها رو میگیرن....

آنقدر سطح فرهنگشون پایینه نمیگن این دختر زخم خورده ازازدواج قبلش باید ملاحظه شو کرد....

عزیزم سعی کن از بودن بااین آدمها اجتناب کنی ....

بگو تو گو نخوری نمیگن لالی

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

اخه کیک چه ربطی به شوهر داره.من جای شما بودم بل همون خنده میگفتم اره کسی سراغ نداری.تا بسوزه

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

یعنی خاک تو دهن همیچین آدم هایی که فقط بلدن در اون گاله بی صاحابو وا کنن و زر بزنن😬😬😬 ناراحت نشو خواهر خوبم اصلا حرف همچین انسانی نباید واست مهم باشه 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من میگفتم بله 😍تازه انقدرم خواستگار واسم پیدا شده کیه محل بده بهشون...عزیزم آدمای اطراف ما به عمد یا بدون هیچ قصدی حرف میزنن شوخی میکنن...اینطور مواقع شما هم بشوخی جواب خوبی بدین..حس میکنم در شرایطی هستی که ممکنه هر حرفی ناراحتت کنه..احساست اینطوره زودرنج شدی..چیزی که من از شما برداشت کردم..اما از دستش دلخور نشو شاید واقعا منظوری نداشته...وقتی به این جملاتشون حساس میشی خودت اذیت میشی و مدام در ذهنت مرور میکنی..پس خیلی از جملات رو نشنیده بگیر😀