2777
2789
عنوان

سرگرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 47 پست
خدا از دهنت بشنوم دیگه هیچ جونی ندارم

ناراحت نباش درست میشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
@نازخاتون77 ‍ برات گرفتم چطور بود ؟؟

برامن بگیر فالگیر

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@نازخاتون77 ‍ برات گرفتم چطور بود ؟؟

@نازخاتون77‍ 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
یه سالو نیمشه سحر خانممه جوجوام..نمیدونی چقدر ناز ممه شو میخوله الان پالش میکنه

خخخخ اخی . چرا بیداره اینموقع

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
برامن بگیر فالگیر

چ ماهی 

پاشده شیر میخواست مسخرم نکنی ها یه شیشه هم خودم هووس کردم خولدم        

خخخخخ عزیزدلم . الان خوابید

آله خوابید جوجوام

😘😘😘عکسشو بزار

نمک در نمکدان شوری ندارد دل من طاقت دوری ندارد🙄 واقعا فازمون چی بود با گفتن این اشعار؟ 😁

خخخخ

بهمن

برگه برنده دستت هست و برات مثبت هست 

شما ی رابطه جدید شروع میکنی اگه حس طرفت میخوای بدونی واقعا عاشقت هست فقط خودت احساس خوشبختی نمیکنی اینم برا اینه که برا دوستای نابات هست که دورته

اگه نیت بارداری داری و تولد فرزند داری و ی رابطه شروع میکنی ک برات خوبه

ی موفقیت غیرمنتظره هست  و اخبار خوب 

تاخیر داری ت مسافرت مسیر دور 

معامله اکه داری برات سود داری 

اکه مجردی شخص جدیدی وارد زندگیت میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز