2777
2789
عنوان

سرگرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 47 پست
بزکی رفت به چرا هم خود چرد هم بچراند بچه را  توکه رفتی به چرا نه خود چریدی نه چراندی بچه را پس ...

خخخخخ

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
بله عزیزم بفرما گلم

گلم برا گرفتم فک کنم درست بود ؟؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بانی نیم سرم گرمه ۲شیشه شیر خورده ولی باز همش نق میزنه

خخخ وای باورت میشه با ریتم خوندمش 😂ترکیدم ازخنده فک کردم اینا گفتی😝😂😂😂

خا طفلک حتما خواب داره

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
قیامت قامت و قامت قیامت قیامت کرده ای ای سرو قامت موذن گر ببیند قامتت را  به قد قامت بم ...

سنگین بود

خخخخخ...نه همش سر شیشه رو گاز گاز میکنه سرگرمه    

جووونم . چندوقتشه اسمش چیه

بله تا حدودی درست بود خیلی این روزا مشکل دارم جالم به شدت بده

ایشالله درست میشه 😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

@نازخاتون77‍ برات گرفتم چطور بود ؟؟

2790
2778
2791
2779
2792