2777
2789
عنوان

با بچه های خواهرم چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست
بله منم یه پسر خاله ی فوق العاده بی ادب و پرو دارم که حتی سرکشوهای منم می ره اونبار اومده پدبهداشتی ...

سنش که زیاده.... یه بار یه گوشه گیرش بیار یه تهدید درست و درمونش کن بعدم دستشو نیشگون بگیر....😁

از دو متری تم فرار میکنه...

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خاله من بیش فعاله لیوان شکونده بود خرده هاشو ریخته بود تو کفشای من.تا ی ماه نمیتونستم راه برم کف ...

وااااي چ خطر ناك 😱😱😱

پسرخاله من مالي ضرر. ميزنه 

اينسري سر شير روشوييو كنده😐 از بس كشيددش بالا

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
متم جونم در میره براش اما وقتی یکم بزرکتر شن ببینی دارن چجوری حال تو و خونتو میگیرن دیگه برات اونقدر ...

اسی پسره منم خیلی شیطونه میگم فقط حق داری خونه مامان جونو بهم بریزی چون مامانمه هیچی نمیگه ولی خونه خاله هم حق نداری ب چیزی دست بزنی ممکنه شوهرش ناراحت بشه.ولی برعکس بچه های خاهرم داغون میکنن

پسر خاله من بیش فعاله لیوان شکونده بود خرده هاشو ریخته بود تو کفشای من.تا ی ماه نمیتونستم راه برم کف ...

اون دیگه کی بوده لامصب!!!!!!

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗
سنش که زیاده.... یه بار یه گوشه گیرش بیار یه تهدید درست و درمونش کن بعدم دستشو نیشگون بگیر....😁 از ...

یبار جلو شوهرم زد تو کمرم اونم گیرش آورد از خجالتش در اومد چون اون بچه ها خواهر برادرشم منو اذیت کنن خدمتشون می رسه براش زور بود اینکارش. ولی اگه بفهمه چیکار کرده می دونم میزنتش منم نمی خوام دلخوری پیش بیاد یوقت

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺

قبل از اینکه بیان خونت تمام وسایل شکستنی رو جمع کن برار جایی که نبینه، رو مبلاتم ملافه بکش رو فرشتم روفرشی بنداز.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

وای منم متنفرم از این رفتار بچه ها.مخصوصا که ماماناشون هیچی نمیگناا اونموقعس که دست به کار میشم خودم با آرامش ادبشون میکنم.

یه بار پسر جاریم و پسر خواهرشوهرم که هر دو همسنن و ۷..۸ سالشون بود با کفش بیرون اومدن تو خونم رو فرشای تازه.منم تازه عروس بودم.دیدم ماماناشون چیزی نمیگه.قشنگ هر دوشونو انداختم بیرون.گفتم خونه خودتونم اینکارومیکنن بچه هاتون؟؟تا دو روز سرسنگین بودن با من.ولی برا من مهم نیس.تربیت ندادن بچه هاشونو مقصر اونا نه من.

Kiziim