2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 48 پست
حالا شام يه چيزي كه دوست داره واسش درست كن از دلش دربياديا كارتن مورد علاقشو بذار مشغول شه

فعلا که خوابه بیدارشد چه برخوردی باهاش داشته باشم 

خواستم باهاش قهرکنم اما میدونم خیلی کوچیکه ممکن قلبش بشکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا که خوابه بیدارشد چه برخوردی باهاش داشته باشم  خواستم باهاش قهرکنم اما میدونم خیلی کوچیکه ...

دوستاش تا ساعت چند هستن؟بزرگتری از پدرمادراشون بالاسرشون هست یا نه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چرا نمیذارید برن تو کوچه.والله من ک بچه دار شم میزارم بره بیرون با دوستاش کودکی کنه گناه دارن بچه ها ...

هرروز دوسه ساعت اجازه میدم بعدازظهرا بره اما امروز تنبیهش کردم

دوستاش تا ساعت چند هستن؟بزرگتری از پدرمادراشون بالاسرشون هست یا نه؟

تا ساعت نه ونیم نه ماماناشون ازپنجره نگاهشون میکنه 

من اینقد که میرم دنبال پسرم خودم توکوچه خجالت میکشم

هرروز دوسه ساعت اجازه میدم بعدازظهرا بره اما امروز تنبیهش کردم

اشکال نداره گاهی اقتدار لازمه.ولی بچه رو از کوچه رفتن محروم نکن بخدا خواهر منم اونقدر نذاشت بچش بره بیرون پسرش ب خونه عادت کرو الان چاق شده همش جلوی تلویزیونه

تا ساعت نه ونیم نه ماماناشون ازپنجره نگاهشون میکنه  من اینقد که میرم دنبال پسرم خودم توکوچه خج ...

حالا که دعوا کردی بیدار شدیک حالت طلبکار داشته باش نه بدهکار.بذار عذرخواهی کنه اگه کرد بغلش کن وبهش محبت کن.

اگه برنامه روتینش رفتن به کوچه است ومادرای دیگه هم مواظبن بذار بره دیگه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اشکال نداره گاهی اقتدار لازمه.ولی بچه رو از کوچه رفتن محروم نکن بخدا خواهر منم اونقدر نذاشت بچش بره ...

کاش پسرمنم همونطوری بشه ازبس تحرک داره دکتربردم گفتن قدووزنش نرمال نیست خیلی ریزه

کاش پسرمنم همونطوری بشه ازبس تحرک داره دکتربردم گفتن قدووزنش نرمال نیست خیلی ریزه

مواد غذایی حاوی روی زیاد بده.برای آرامشش و برای رشد قدی مثل تخم مرغ اسفناج بادام زمینی قارچ

شربت مولتی حاوی روی هم هست با دکتر مشورت کن اگه قبول کرد بهش بده

تصمیم دارم امروز کلا نزارم بره 

اگه عذر خواهی کرد زیاد کشش نده دیگه

مواد غذایی حاوی روی زیاد بده.برای آرامشش و برای رشد قدی مثل تخم مرغ اسفناج بادام زمینی قارچ شربت مو ...

چون مشکوک به تیروئیدهست چیزی نمی تونم بدم میترسم یه وقت پرکار بشه 

دکترداروی تقویتی نوشته فعلا نگرفتم

چون مشکوک به تیروئیدهست چیزی نمی تونم بدم میترسم یه وقت پرکار بشه  دکترداروی تقویتی نوشته فعلا ...

چرا مشکوک؟خوب آزمایش نشون میده که پرکاره یا نه