2777
2789
عنوان

پسرم

814 بازدید | 48 پست

خانوما لطفاکمکم کنید نگید چقد سنگ دلی ومادرخوبی نیستی 

پسرم توخونه فوتبال بازی میکرد یعنی خودم این اجازه روبهش دادم چون کلاس فوتبال میره داشت تمرین میکرد بعد موقع خواب دخترم بود هی بهش گفتم دیگه کافیه گوش نکرد توپشو ازش گرفتم انداختم بالای کابینت بعد رفت که ازبالای کابینت بیاره یکی ازدکوریهامو انداخت شکوندمن وپدرش هم کلی دعواش کردیم ومن کتکش هم زدم نه به خاطر دکوری برای اینکه به حرفم گوش نکرد بعدازظهرها هم میره کوچه بادوستاش بازی میکنه به خاطر کارش تنبیهش کردم نذاشتم بره کلی گریه کردوخوابید پسرم ۷سالشه فوق العاده شلوغ وشیطونه لطفا بگید چطوری باهاش برخورد کنم 

من عمرا بزارم پسر و دخترم برن کوچه بازی کنن

عزیزم منم اصلا دوست ندارم به خاطر کوچه روزی هزارباراشکشو درمیارم اما گاهی چاره ی نیست خونه کوچیکه حیاط وپارکینگ نداریم همیشه هم نمیشه پارک بریم دوست داره توپ بازی کنه دوچرخه بازی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اينكه تو كوچه اصلا نفرست،اگر هم مجبوري واسه دوچرخه سواري بفرستيش،حتماااااا حتمااااا خودت يا همسرت دم در خونه وايسيد مراقبش،خيليييي كوچيكه الان،بعدش هم دعواش كن موقع هايي كه اذيت ميكنه ولي كتك نه...

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
اول اينكه تو كوچه اصلا نفرست،اگر هم مجبوري واسه دوچرخه سواري بفرستيش،حتماااااا حتمااااا خودت يا همسر ...

کوچمون بن بست هست مادرشوهروخودم وهمسرم همیشه کنارش هستیم 

دستم بشکنه به خدا کم میارم ازشیطنتاش

میگه مامان من فقط تورودوست داشتم اماالان توروهم دوست ندارم😣😣

خيلي سخته بچه داري😖ميدونم....منم اصلا طاقت گريه و ناراحتي پسرمو ندارم😞

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
همون کارو کردم الان قلبم دردگرفت ازگریه هاش اما پدرشم هرکاری کرد نذاشتم بره کوچه

اول با همسرت صحبت کن به یه نتیجه مشترک برسید بعد دوتایی وقتی یه قانونی میزارید توی خونه پاش وایسید امروز بهش ارفاق بدی فردا بازم میخواد گیر بده بهتون

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
عزیزم منم اصلا دوست ندارم به خاطر کوچه روزی هزارباراشکشو درمیارم اما گاهی چاره ی نیست خونه کوچیکه حی ...

چرا نمیذارید برن تو کوچه.والله من ک بچه دار شم میزارم بره بیرون با دوستاش کودکی کنه گناه دارن بچه ها . البته قبول دارم نا امنه ولی خودم اون ساعتا میام بیرون

اول با همسرت صحبت کن به یه نتیجه مشترک برسید بعد دوتایی وقتی یه قانونی میزارید توی خونه پاش وایسید ا ...

اولین باره دلمو سنگ کردم وبه گریه هاش توجه نکردم واجازه ندادم بره چون توکوچه دوستای زیادی داره صداشونو که میشنوه به زورتوخونه نگهش میدارم

اولین باره دلمو سنگ کردم وبه گریه هاش توجه نکردم واجازه ندادم بره چون توکوچه دوستای زیادی داره صداشو ...

تهران هستید؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.