2777
2789
تارت كشك بادمجان تارت ميرزا قاسمي  قارچ شكم پر

چ خوش قیافه. چطوز درست کردی عزیز حتما دستورشو بگو. ممنون

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي خدايااااا بالاخره تونستم تگت كنم چطوري قيمه ات انقدر لعاب دار و غليظه عزيزم؟ ميشه دستورش رو ريز ...

عزیزم...لپه رو جدا پختم بهش زردچوبه هم زدم....گوشتم جدا پختم ....درقابلمم روغن ریختم یکم هم کره توش پیاز رو ریز خورد کردم یکم که طلایی شد یه زره زردچوبه میریزم بعد گوشت ولپه ی پخته رو میریزم یه کم تف میدم باهم بعد فلفل سیاه ونمک ورب اضافه میکنم...آب گوشت رو اضافه میکنم الان که میخوام بزارم جابیفته لیموامانی هامو که قبلا از وسط نصف کرده بودم تخماش رو جدا کردم وخیس کرده بودم نیم ساعت قبل ....آخرموقع جاافتادن میریزم ...درقابلمه رو میزارم قشنگ آبش بکشه لغاب بندازه...بعدم که باسیب زمینی که خلالی سرخ کرده بودم تزیین کردم...میدونین برای چی رنگش قشنگ درمیاد بخاطر اینکه لیموهارو آخر اضافه بکنید خوشرنگ میشه قیمه...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
2803
2804
2805
2801