2821
2789
عنوان

حاجت گرفتن ...

380 بازدید | 23 پست

دوستان سلام 

چند تا از ختم های منصوب به شیخ نخودکی رو در سایت دیدم 

میخواستم بدونم کیا از این ختم حاجت گرفتن؟

ممنون میشم بگید تا انرژی بگیریم 

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍

سلام . 

اگه دوست داری میتونی بری تو کانال شیخ نخودکی ، پیامهای حاجت گرفته ها رو بخونی

@sheikg_nokhodaki

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو امضات نوشتی حاجت گرفتی میگی قضیشو؟

یه ختمی بود ختم سوره ی یاسین واقعا ازش حاجت گرفتم یعنی هنوز ختم تموم نشده بود چندین بار دیگه ام ازش حاجت گرفتم 

ولی متاسفانه یادم رفت که چطور بود 

توی دفترم نوشتمش برم خونه حتما برات میفرستم دستورشو 

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍
میشه بگی از چه ختمی حاجت گرفتی؟ چه حاجتی؟ 

ختم سوره ی یاسین بود منصوب به شیخ نخودکی که واقعا حاجت گرفتم ازش چند بار 

الان یادم نمیادش ولی حتما برات میفرستمش 

فقط بخوام تگت کنم چطوریه؟ بلد نیستم😆

یه ختمی بود ختم سوره ی یاسین واقعا ازش حاجت گرفتم یعنی هنوز ختم تموم نشده بود چندین بار دیگه ام ازش ...

📝🌤مرحوم شیخ حسن علی نخودکی اصفهانی در نامه ای به فردی فرمودند:

🍃☀️اول برای فرج اقا امام زمان عج دعا کنید🍃☀️الهی عظم بلا....

🌹✨برای اصلاح امورتان (کار و زندگی،قرض و... برای تمام حوائج)

✨بسم الله الرحمن الرحیم✨

کلمه یس(آیه یک) 7مرتبه گفته شود

.

و ادامه سوره....

.

به *سَلامُ قولاً مِن رَبّ الرَّحیم* رسیدید 3 مرتبه بگید و بعد 100 تا صلوات بفرستید

و ادامه سوره تا آخر و

هر جمعه 1000صلوات هم فرستاده شود.

💠مرحوم شیخ فرموده بودند که ثواب آنرا هدیه به ارواح اولیاء مدفون در وای السلام نجف کنید .

✍نکته ها:🔰

🔸این ختم یس هر روز و ساعتی انجام بشه خوبه.

🔹اگر حتی یک روز از ختم انجام نشه یا ناقص انجام بشه باید از اول ختم رو شروع کنید.

🔸 در دوران عذر شرعی خواندن سوره یس باتوجه به اینکه برای حاجت گرفتن هست خواندش بلامانع است⁉️

✅جواب :خواندنش مانعی ندارد، ولی ثوابش کمتر است.

تو امضات نوشتی حاجت گرفتی میگی قضیشو؟

طريقه نذر براي حاج آقا شیخ حسنعلی نخودكي اصفهانی(ره) بسيار مجرب است

1) نیت کنید .

2) به مدت 7 (هفت) يا 40 (چهل) روز، هر كدام را كه در توان شما است:

3) هر روز يك حمد و 11 قل هو الله و يك مرتبه سوره يس قرائت کرده و بعد از خواندن قرآن ثوابش به روح حاج شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی هدیه نمایید.

4) هر روز 110 تومان يا 1100 تومان تا پايان ختم، بابت رد مظالم كنار گذاشته و در پایان به نیت  قربه الی الله یک جا صدقه دهید. مرحوم شیخ فرموده بودند که ثواب آنرا هدیه به ارواح اولیاء مدفون در وای السلام نجف کنید .

طريقه نذر براي حاج آقا شیخ حسنعلی نخودكي اصفهانی(ره) بسيار مجرب است 1) نیت کنید . 2) به مدت 7 ...

میشه بگی ۷روز رو انجام دادی یا ۴۰ روز؟

اگ ممکنه درمورد حاجتت میگی؟من ی مشکل خیلی بزرگ دارم خیلی بزرگ:)شاید حتی نتونی تصور کنی من منظورم از مشکل چیه هرلحظه تو عذابشم

و اینک اخرش صدقه رو کجا گذاشتی؟ب فقیر دادی یا صندوق صدقات؟

ختم سوره ی یاسین بود منصوب به شیخ نخودکی که واقعا حاجت گرفتم ازش چند بار  الان یادم نمیادش ولی ...

سلام عزیزم شما الان ختم دو انجام دادی یا اولی رو؟ 

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
سلام عزیزم شما الان ختم دو انجام دادی یا اولی رو؟ 

من هر دوشو انجام دادم عزیزم ❤و از هر دو حاجت گرفتم😊ان شاءالله شمام به همین زودی به حاجتت برسی

من هر دوشو انجام دادم عزیزم ❤و از هر دو حاجت گرفتم😊ان شاءالله شمام به همین زودی به حاجتت برسی

ممنون عزیزم انشالله خدا بهترین رو در مسیرت قرار بده❤️برای منم دعا کن🙏

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز