2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 23 پست
ممنون عزیزم انشالله خدا بهترین رو در مسیرت قرار بده❤️برای منم دعا کن🙏

ممنونم عزیزجان حتما خداوند خیر و برکت به شما بده💕

منم التماس دعای شدید دارم ❤

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍
میشه بگی ۷روز رو انجام دادی یا ۴۰ روز؟ اگ ممکنه درمورد حاجتت میگی؟من ی مشکل خیلی بزرگ دارم خیلی بزر ...

عزیزم من هر دو رو انجام دادم و نتیجه گرفتم 

و صدقه رو هم به یک پیرمرد که انگار یهو سر راهم سبز شد دادم 

ان شاءالله مشکلت حل میشه به همین زودی فقط باید حست خوب باشه و دعا رو با ایمان و تمام وجودت بخونی خیلیا ازش حاجت گرفتن 

یادت باشه خدا از مشکل شما بزرگتره توکل کن به خودش❤

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ مدت طول کشید حاجت بگیری؟

از وقتی اون تاپیکو زدم تازه شروع کرده بودم فکر کنم دقیق یادم نیست  یعنی 27 ام تیر تا 31 مرداد که حاجت گرفتم 

میشه بگی ۷روز رو انجام دادی یا ۴۰ روز؟ اگ ممکنه درمورد حاجتت میگی؟من ی مشکل خیلی بزرگ دارم خیلی بزر ...

من حدود 9 سال بود که با همسرم دوست بودم و هیچ جوره هم امکان نداشت ازدواج کنیم اما تا من ختمو شروع کردم هم اون کار پیدا کرد و هم زود ازدواج کردیم و 4 ماه بعدشم عروسی کردیم خدا رو شکر.

برای من باور نکردنی بود شاید برای همه عادی باشه و مهم نباشه اما با وجود تمام مشکلاتی که وجود داشت و حل نشدنی بود و فقط خودمون میدونیم که خدا چطور معجزه کرد برامون یه کار غیر ممکن که ممکن شد الحمدلله. من معجزه دیدم در واقع 😊

@نیلوفرانه1374     این پست رو بخون😍

کدوم تاپیکش رو بخونم؟ 

دوستمو تگ کردم تاپیک شمارو بخونه خوشحالم حاجت روا شدین ان شاءالله سالهای سال خوشبخت زندگی کنی 😍

آها 

قربونت عزیزم.ایشالله همه حاجت روا بشن.متشکر و ممنونم از آرزوی قشنگت😊