2777
2789
عنوان

ته خط

88 بازدید | 7 پست

این چند روزا خیلی از زندگی خسته شدم نه میخوام زنده باشم نه جرات مردن دارم سال ۹۹ هم کنکور دارم همه دارن میخونن ولی من کارم همش گریه وحسرت خوردنه چون رغبت ندارم کتابامو باز کنم سال اولم که رفتم تجربی هنوز از مدرسه یه ماه هم نگذشته بود اومدم وسط خونه زار میزدم بذارن بر رشته ادبیات که خیلی از تجربی متنفرررم ولی انگار نه انگار چون یکی یدونه هم حتما بایستی تجربی بخونه هیچی نگفتم حالا به زور تحمل میکردم میگفتم که کار خدا تا کنکورم زنده نباشم که همه شاهکارمو ببینن ولی الان واقعا خسته شدم هم از ایندم میترسم هم از این رشته متنفرم دیگه نمیدونم ایندمو چیکار کنم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خواهر من رفت ادبیات با معدل بالا 19/46حالا پشیمونه اخه ادبیات اینده نداره یکیش خود من نشستم تو خونه شانس بیاره تربیت معلم نیرو بگیره وگرنه رشته هاش تا دکتری بری شاید کار برات باشه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
انقد ضعيفي تو مشكلات بزرگتر چيكار ميخواي بكني؟ برو كنكور ادبيات بده  پدر و مادرتم دركت ميكنن ...

اره خودمم میدونم خیلی ضعیفم حتی بچگیم یه خواهر و برادری هم نداشتم که حداقل تو سر کله هم بزنیم یکم قوی تر بار بیایم تنها که هستم همش فکر و خیال میکنم 

کااااش من بجای توبودم

اره ولی در حد خودم مشکل بزرگیه دیگه   

اره ولی در حد خودم مشکل بزرگیه دیگه    

زیاد سخت نگیر عزیزم،هرچه پیش آید خوش آید

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️