2777
2789
عنوان

خانه پدری

349 بازدید | 35 پست

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عکس حرم امیرالمومنین هست؟😭

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

آقااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آقای مظلومم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شعر برقعی رو شنیدید خانه پدری رو وای من عاشقشم واقعا وقتی میرم زیارت امام علی انگار خونه پدرم رفتم عاشق امام علیم 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عکس حرم امیرالمومنین هست؟😭

آره شعر برقعی رو گوش بده 

یا امیرالمومنین 

ایوان نجف عجب صفایی دارد 😭😭

خدایا روزیمون کن 😭😭

دست ماکوتاه و خرما بر نخیل😭😭😭😭😭

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
شعر برقعی رو شنیدید خانه پدری رو وای من عاشقشم واقعا وقتی میرم زیارت امام علی انگار خونه پدرم رفتم ع ...

واااااااااااااای من دیوونشم خیلی قشنگه😍برای منم دعاکنین برم تاحالا نرفتم 😔

🦋🫀

شعر برقعی رو شنیدید خانه پدری رو وای من عاشقشم واقعا وقتی میرم زیارت امام علی انگار خونه پدرم رفتم ع ...

همینطوره.

نمیدونم تا حالا کربلا رفتید یا نه؟

اما آرامش و امنیت عجیبی رو تو نجف میشه حس کرد.گویا پدر ادم به همراهشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

لنگر آسمان ستون زمین تو به جبرئیل داده ای پر و بال مستیم رو خودت دو چندان کن یا علی یا محول الاحوال 

همینطوره. نمیدونم تا حالا کربلا رفتید یا نه؟ اما آرامش و امنیت عجیبی رو تو نجف میشه حس کرد.گویا پد ...

آخ همه جا رو دوست دارم ولی نجف برام عجیبه انگار خونه پدرمم دلم تنگ شده دعا کنید برم زودی 😭😭😭😭

واااااااااااااای من دیوونشم خیلی قشنگه😍برای منم دعاکنین برم تاحالا نرفتم 😔

بری دیونش میشی من از دلتنگی تا یه ماه شبا همش روحم اونجا می‌پرید تو خواب همش اونجا بودم نمیتونستم کنده بشم 

همینطوره. نمیدونم تا حالا کربلا رفتید یا نه؟ اما آرامش و امنیت عجیبی رو تو نجف میشه حس کرد.گویا پد ...

دوستم باراولی که رفته بودمیگفت خیلی قشنگه اما حس غریبی رولمس میکنی میگفت واقعا غم داره انگار😭😭😭😭😭

🦋🫀