2777
2789
عنوان

خانه پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 35 پست
آخ همه جا رو دوست دارم ولی نجف برام عجیبه انگار خونه پدرمم دلم تنگ شده دعا کنید برم زودی 😭😭😭😭

انشاالله به زودی آقا بطلبند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دوستم باراولی که رفته بودمیگفت خیلی قشنگه اما غریبتو حس میکنی 😭😭😭😭😭

همینطوره عزیزم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تنها بودم و خانواده نداشتم میرفتم اونجا برای همیشه این جدایی دردناکه برام خیلی نجف دوست دارم 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
شعر برقعی رو شنیدید خانه پدری رو وای من عاشقشم واقعا وقتی میرم زیارت امام علی انگار خونه پدرم رفتم ع ...

من لیاقت نداشتم😭😭😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگه تنها بودم و خانواده نداشتم میرفتم اونجا برای همیشه این جدایی دردناکه برام خیلی نجف دوست دارم&nbs ...

پدر یکی از دوستام نزدیک ۹۰ بار رفتن کربلا ونجف وقتی میادایران خیلی بیقرارمیشه 

🦋🫀

چقد عکسش قشنگه❤❤

خودش از عکسشم قشنگ تره وای بهشته 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
پدر یکی از دوستام نزدیک ۹۰ بار رفتن کربلا ونجف وقتی میادایران خیلی بیقرارمیشه 

آره منم بیقرار میشم تا یه مدت کم کم آروم میشم انگار یه تیکه قلبم اونجاست نمیتونم کنده بشم 

امیدوارم  که آقا ما رو هم بطلبه😞😞😞

ان شاالله 

دلم خواست 😭😭😭😭

ان شاالله روزیت بشه، منم دلم تنگ شد، دانلود کردم خانه پدری رو هربار میبینم دیونه میشم 😭😭😭😭

https://www.mashreghnews.ir/news/961968/نماهنگ-خانه-پدری-با-اجرای-حمیدرضا-برقعی

ان شاالله روزی همه بشه⚘

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.