***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
من بیشتر از دو ساله داستینکس میخورم و وقتی قطع میکنم باز هم پرولاکتینم میره بالا 😟
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
نه من چند سال بعد از زایمان ها و توی ۳۸ سالگی این مشکل واسم پیش اومد
نه من چند سال بعد از زایمان ها و توی ۳۸ سالگی این مشکل واسم پیش اومد
آهااا نه من بچه ندارم ولی خیلی دوس دارم داشته باشم من تا هفت ماه که واژینیسموس داشتم بعدش دکتر گف سه ماه اسیدفولیک بخور بعد اقدام کن من دیوونه هم همین کارو کردم اون موقع شرایطم خخخخیلی خوب بود ولی بعدش شوهرم مریص شد و تقریبا دو ماه هم اونجا موند تا تقریبا از اول فروردین اقدام کردیم ولی نشده حالا شوهرم تحرک اسپرم های فعال رو به جلوش ۲۸درصده و من هم پرولاکتین بالا دارم
بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
من ایران نیستم ولی تابستون که اومده بودم تهران، پیدا نکردم !