2789
عنوان

داستینکس

212 بازدید | 13 پست

سلام خانوم هایی که قرص داستینکس مصرف کردین

من مجبورم بخاطر دندونم قرص مترونیدازول هم مصرف کنم آیا اشکالی نداره داستینکس هم مصرف میکنم

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

نه مشکلی نداره، 

داستینکس رو چه مدته میخوری و هفته ای چند تا؟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر نکنم اشکالی داشته باشه ولی برای اطمینان بینشون 2ساعت فاصله بنداز,پرولاکتین بالاست؟ 

آره ۴۵ بود رنج آزمایشگاه ۲۸

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

من بیشتر از دو ساله داستینکس میخورم و وقتی قطع میکنم باز هم پرولاکتینم میره بالا 😟  

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
نه مشکلی نداره،  داستینکس رو چه مدته میخوری و هفته ای چند تا؟

تازه شرو کردم هفته ای یدونه الان یکی خوردم فعلا

من بیشتر از دو ساله داستینکس میخورم و وقتی قطع میکنم باز هم پرولاکتینم میره بالا 😟  

واسه بارداری مشکلی نداشتین؟

واسه بارداری مشکلی نداشتین؟

نه من چند سال بعد از زایمان ها و توی ۳۸ سالگی این مشکل واسم پیش اومد

نه من چند سال بعد از زایمان ها و توی ۳۸ سالگی این مشکل واسم پیش اومد

آهااا نه من بچه ندارم ولی خیلی دوس دارم داشته باشم من تا هفت ماه که واژینیسموس داشتم بعدش دکتر گف سه ماه اسیدفولیک بخور بعد اقدام کن من دیوونه هم همین کارو کردم اون موقع شرایطم خخخخیلی خوب بود ولی بعدش شوهرم مریص شد و تقریبا دو ماه هم اونجا موند تا تقریبا از اول فروردین اقدام کردیم ولی نشده حالا شوهرم تحرک اسپرم های فعال رو به جلوش ۲۸درصده و من هم پرولاکتین بالا دارم

داستینکس رو از کجا میخری؟ من پیدا نمیکنم!! 

من ایران نیستم ولی تابستون که اومده بودم تهران، پیدا نکردم !