2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شانزدهم زدی الان زوده نشون نمیده پری هم نمیشی چون یاید شانزده الی هجده روز از زدن امپول بگزره 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
بچه ها لطفا بیاین نظرتون رو بگید

عزیزم من الان ۶روزه از موعدم گذشته بیبی چکم منفی،وقتی منفیه یعنی نیستی دیگه😊ذهنتو درگیرش نکن 

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
نمیدونم کسی بوده که بی بی چکش منفی بوده اما باردار باشه۹ ماهه درگیرم خسته شدم

خود من سر بارداری قبلیم🤣🤣🤣🤣تازه پریودم میشدم😐✋

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
ایشالا شنا هم به زودی نتیجه میگیری مشکلت جیه

یکی دوتا نیس که😂😂😂😂ذخیره تخمدان کم،نداشتن ۱لوله فالوپ،رشد فولی با قرص و امپول...بگم یا بسته😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792