2777
2789
ایشالا شنا هم به زودی نتیجه میگیری مشکلت جیه

فدات هرچی مصلحته😊

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل به خدا بیشتر از اینکه از باردار نشدنم ناراحت باشم از حرفا و سوالای مردم ناراحت میشم

اون حرفا وسوالا همیشه هست،خیلی معذرت میخوام دایورتش کن به یجات😝😁

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
عزیزم اشکالی نداره منم آندومترم نازکه تازه منم فولی ها با قرص رشد میکنه

من ۲۵سیکلم سونو دادم ضخامت اندومترم ۷mmبود،الان روز ۳۶سیکلمم و ۱هفته بود که لکه بینی داشتم دیروز رفتم دکتر بهم ۲تا پروژسترون داد گفت تا ۱هفته دیگه نشدی برو تست بتا

خدارو شکر شما یه بچه داری؟؟میخوام اما نمیشه بی خیال حرفای مردم شد 

نه عزیزم ندارم،سقط شدن😢من برام مهم نیس حرفای مردم،چون کم میبینمشون ،حرفای فامیل ادم ناراحت میکنه که سعی میکنم کمتر ببینمشون😊

عزیزم روز ۳۶ ضخامتت چقدر بود

دکترم خودش دیروز سونو کرد ولی نگفت🙁

نه عزیزم ندارم،سقط شدن😢من برام مهم نیس حرفای مردم،چون کم میبینمشون ،حرفای فامیل ادم ناراحت میکنه که ...

ببخشید نمیخواستم ناراحت شی.خدا بزرگه.به سوال چند سالته و کجا زندگی میکنی

ببخشید نمیخواستم ناراحت شی.خدا بزرگه.به سوال چند سالته و کجا زندگی میکنی

نه بابا مهم نیس،۳۱،شمالم😊گیلانم

دوست دارم باهات دوست بشم باهم درد دل کنیم.من تبریزم۲۷سالمه

ایجووونم،من یدوست تبریزی دیگه همینجا پیدا کردم خوشحال میشم تو دومیش باشی😍خییییلیییییی خوشوقتم از اشناییت