2777
2789
عنوان

سینه کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 29842 بازدید | 97 پست
از ماست که برماست قبلنا اینجوری نبود به خدا هیکل مامانای خودمون ببینیم با چند تا شکم زایمان داغون و ...

عزیزم این زمونه همه قرمه تو خیابون ریخته اگه مردا چشم پاکم باشه ناگاه نگاهش بهشون برمیخوره ما خانوما هم باید به خودمون برسیم و همه چیزو نندازیم گردن مردمون بخصوص دیگه آگه میدونم چشاش هرز نمیپره، اون قدیما همه مثل هم بودن همه حجاب و حیا داشتن اما حالا چی یکی فقط دوتاچشاش پیداس یکی نیمه لخته ، هر زمانی برای خودش شرایطای خاص خود شو داره نمیشه مقایسه ی زیادی کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فک میکنم همه اینا که بزرگن افتاده و شل هستن مخصوصا اگه ماساژکاری هم بشن که شل تر میشن  ولی ...

خب اخه با این اوصاف بازم بزرگارو ترجیه میدن اقایون😂

فک کنم سایز از فرم مهم تره!😂😂

ولی خیلی عجیبه برام

چون اگر این قانون طبیعت بود باید اکثر خانوما درشت اندام میبودن

ولی اکثرا کوچیکن!

اما تقاضای بزرگش از سمت اقایون بیشتره

یه جوریه ماجرا

خب بااین وجود مردا یعنی دوسدارن ؟؟بزرگ اما شل و آویز؟؟سواله برام

آخه میدونی چیه؟؟؟ تویه این عکسا فیلمای اینستاگرام دقت کرده باشی تمام سینه بزرگ ها یا با س و ت ی ن جک دارن یا تاپ ، مردایی که بزرگ دوست دارن احتمالا بدون لباس ندیدن ، یه بار بیان استخر زنونه نظرشون عوض میشه🤣🤣🤣🤣

عزیزم این زمونه همه قرمه تو خیابون ریخته اگه مردا چشم پاکم باشه ناگاه نگاهش بهشون برمیخوره ما خانوما ...

منم همینو میگم عزیزم برخلاف چیزی که خیلیا میگن خانوما هم بی تقصیر نیستن والله چه قدر به شوهرم بگم تو نگاه نکن دیگه نمیتونه که کور بشه 

خب اخه با این اوصاف بازم بزرگارو ترجیه میدن اقایون😂 فک کنم سایز از فرم مهم تره!😂😂 ولی خیلی عجیب ...

از کجا میدونی شما شل اویزون چندشه به نظر من که

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
خب اخه با این اوصاف بازم بزرگارو ترجیه میدن اقایون😂 فک کنم سایز از فرم مهم تره!😂😂 ولی خیلی عجیب ...

برا منم  سواله سایز رو ب فرم ترجیع میدن یعنی؟؟😑یعنی بزرگگگ میخان اگه شل و آویزم باشه عجبااا

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍