2777
2789
عنوان

سینه کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 29842 بازدید | 97 پست

بنظرم هیکل باید متناسب باشه مثلا آدمی که شکمش بزرگه باید سینه بیشتری داشته باشه تا شکمش کمتر خودشو نشون بده، و بالعکس، البته افرادی که کمر باریکن با ب اسن نسبتا درشت و سینه های به اندازه ، دیگه عالین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ماست که برماست قبلنا اینجوری نبود به خدا هیکل مامانای خودمون ببینیم با چند تا شکم زایمان داغون و ...

منم همینو میگم این مردا خدا نکنه جلوشون از هیکل حتی یه بازیگر تعریف کنی خودشونو از همه سر میدونن ولی ما زنا اینقد دور از جون بدبختیم کافیه اونا از یه چیز ما خوششون نیاد دیگه خودمونو خفه میکنیم تا تغییر کنیم

از ماست که برماست قبلنا اینجوری نبود به خدا هیکل مامانای خودمون ببینیم با چند تا شکم زایمان داغون و ...

اخه اونموقه ها اگرم باباهامون کاری میکردن صداش درنمیومد

الان زنا باهوش تر شدن و مچ طرفو میگیرن

اینم هست

دم نوش رازیانه به مدت دو سه ماه

اوکی 

خراطین چی؟؟

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
از من اویز بعد بهم نچسبیدن یکیش سمت چپ یکیش راست 😑😑🙄حدافل کاش چسبیده بودن

از منم یکی شرق یکی غرب😂😂بزرگی این بدبختیارم داره😂حالا مردا بازم این جوری دویدارن یعنی؟باوجود شل و آویز بودن بزرگ باشه دوسدارن؟؟؟؟

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍
منم همینو میگم این مردا خدا نکنه جلوشون از هیکل حتی یه بازیگر تعریف کنی خودشونو از همه سر میدونن ولی ...

از بس بهشون رو دادیم به خدا،اونروز به شوهرم میگم آره به فلان زن تو فامیل محل نده مشکل داره شوهرم میگه خانم من اگه اهل این چیزها باشم تو خیابون برام ریخته راستم میگه،ما بدبختا هم باید خودمون به آب و آتیش بزنیم که از زنای تو خیابون کم نیاریم

من فک میکنم همه اینا که بزرگن افتاده و شل هستن مخصوصا اگه ماساژکاری هم بشن که شل تر میشن 

ولی کوچک ها سفت و خوشگلن تا قبل شیردهی فک کنم 

خوش دست هم هستن برای موارد خاص

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
حالا بزرگ میشه سفت و ایست میمونه یا آویز مال منکه

نه بابا معمولا واسه ورزش کارا شاید سفت بمونه ، وگرنه مگه میشه بزرگ باشه بعد سفت بمونه ، چون ورزش کارا عضله سینه رو بزرگ میکنن نه خودشو

نه بابا معمولا واسه ورزش کارا شاید سفت بمونه ، وگرنه مگه میشه بزرگ باشه بعد سفت بمونه ، چون ورزش کار ...

خب بااین وجود مردا یعنی دوسدارن ؟؟بزرگ اما شل و آویز؟؟سواله برام

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍
اخه اونموقه ها اگرم باباهامون کاری میکردن صداش درنمیومد الان زنا باهوش تر شدن و مچ طرفو میگیرن این ...

به خدا مردای قدیم نجیب تر بودن به زن خودشون راضی بودن نهایت یه زن دیگه میگرفتن تا سی سالم قایمش میکردن مردای الان هرروز با یکی سیری ندارن