2777
2789
عنوان

کسی رو دیدید زندگیش مثل من باشه؟عاقبتش چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 32 پست
فقط اینو بهت بگم که عزیزم هیچوقت از سر ناچاری و عجله و فشار اطرافیان راضی به ازدواج با کسی که نمیخوا ...

لعنت ب من که اینکارو کردم کاش قبلا با این نی نی سایت اشنا میشدم لعنت بهم هرچند که خیلی شرایط سختی داشتم مجبور ب ازدواج بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید دارم تایپ میکنم سریع

خلاصه خاله ام برای مصی همش خواستگار میفرستاد و من بیچاره ام از فامیلهای بابام میشنیدم که فلانی که موقعیتش اکی بود ازم خواستگاری کرده ولی عمه ام بهش گفت خودت رو درگیر این خوانواده نکن.. یا عمه ام که خودش خواستگار معرفی میکنه دیپلمه ها رو برای من میفرسته اما ارشد به بالا یا وضع خوب ها رو برای دختر عمه ام که 68 هست یا دختر عموم که 71 هست میفرسته

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده

گذشت تا اینکه یکی توی دانشگاه ازم خواستگاری کرد منم بهش کم کم علاقه مند شدم تا دوستام قضیه رو فهمیدند پسره رو پروندن با بدگویی در مورد من. این اتفاق خیلی خلا بزرگی توی من ایجاد کرده و بعد 4 سال من هنوز از لحاظ احساسی بدبین شدم. خواستگارا میان و ومیرن و خدا رو شکر دو نور چشم خوانواده دختر عمه ام و عموم ازدواج کردند اما حالا خاله و عمه ام یک دونه خواستگار برای من نمیفرستند و همه برای خواهرم هست. 

تا اینکه دو هفته پیش یه خواستگار زنگ زد 74 که بدرد کوچیکه میخورد

به بابام گفتم این بدرد خواهر سومیم میخوره بزارید واسش بیاد گفت نه من نمیتونم دو تا ترشیده داشته باشم توی خونه حداقل فقط تو بمونی و راهش دادند برای مصی.

این حرف بابام من رو داغون کرد داغون. یکدفعه به خودم اومدم گفتم پس چرا همش به من میگفتند تو بخت خواهرتو سوزوندی ولی خواستگار 67 به بعد با موقعیت عالی برای اون بیاد؟

حالا هم مامانم میگه تو بخت سومی رو هم سوزوندی. دومی هم به دهن تو نگاه میکنه.

حالا تا حرفی بزنم میگن تو حسودی. تو ترشیده ای

خیلی خیلی دلم شکسته.

از مامان بابا بیشتر.

کاش راهی بود از زندگی راحت شم

تهرانی؟؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
نه مجردم

بگردم الهی

دلم گرفت

خدا یه بخت عالی نصیب خودت و خواهرات کنه و خوشبخت بشی ایشالا بحق دل شکستت

گلی خدا حاجت دل شکسته رو زود میده

اگه اشکال نداره برای من و خانوادمم دعا کن لطفا ❣❤💜🌸

بگردم الهی دلم گرفت خدا یه بخت عالی نصیب خودت و خواهرات کنه و خوشبخت بشی ایشالا بحق دل شکستت گلی ...

ان شالله حاجت روا بشید.

خدا من رو یادش رفته