2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229034 بازدید | 3046 پست
سلام من متاسفانه خیلی اعتماد به نفس پایینی دارم چیکار کنم؟

یه دفتر بردارک تمام نقاط قوت خودتو بنویس، چه دکتسابی، چه غیر اکتسابی. اکتسابی مثل داشتن یه هنر و غیر اکتسابی مثل داشتن چشمان زیبا. هر چی به فکرت میرسه بنویس و هر روز مرور کن و بابتش به خودت تبریک بگو و شکرگزاری کن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرین جون لازمه من هر شب به چیزی که میخوام فکر کنم یا چند دفعه تجسم خلاق داشته باشم و بعدش رها کنم و ...

رها کردن یعنی خیالت راحت باشه که برآورده میشه و بسپری به خدا.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلام دوستان سوال داشتم راجب قانون جذبـ کسی که میخواد تیک تاکر بشه ولی خانوادش مذهبین میتونه با قانو ...

اون طرف توی تاپیک خودم جواب دادم.

اون طرف توی تاپیک خودم جواب دادم.

سلام عزیزم. ببخشید من درمورد نوشتن ارزوها.من خیلی جاها خوندم ارزوهاتون رو بنویسید تا براورده بشن و چن تا تاپیک و مقاله خوندم بعضی هدشون نوشته ارزوهاتون رو تو نامه ب خدا بنویسید مثلا بگین خدایا من فلان ماشین رو دوس دارم اونو ب من برسون و ارزومو براورده کن.اما بعضی جاهانوشته ب زمان حال بنویس مثلا من فلان ماشین رو دارم.واقعا گیج شدم شما بهم کمک کنین

سلام عزیزم. ببخشید من درمورد نوشتن ارزوها.من خیلی جاها خوندم ارزوهاتون رو بنویسید تا براورده بشن و چ ...

آرزوتونو از خدا بخواید و اونو برآورده شده بدونید! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. در واقع مصداق همون حدیث امام صادق(ع) که فرمودن طوری دعا کنید انگار خواسته‌ی شما برآورده شده دم در منتظره تا درُ براش باز کنید.

سلام بر نی نی شیرین و دوستان

بازی فراوانی سه روزه شروع کردم. اولش کلی چیزایی واقعا دلم میخواست خریدم ولی بعد سه روز دیگ نمیدونم چی بخرم.

ایا منی ک خونه مستقل ندارم میتونم وسایل خونه بخرم

بعد از مثلا شلوار یا ی چیزی مثل روسری چند رنگ  ک دوس داشتم خریدم. واقعا لذت بخشه. خواستم بدونم همین درسته

و اینک راهنمای کنید واس روزهای بعد بهم ایده بدین. خودم خیلییی فکر کردم

سلام بر نی نی شیرین و دوستان بازی فراوانی سه روزه شروع کردم. اولش کلی چیزایی واقعا دلم میخواست خرید ...

سلام عزیزم، خیلی کارها میتونی بکنی و خریدهای مختلف میتونی انجام بدی. میتونی برای خودت جهیزیه بخری مثلا! برای خونه‌ی فرضی خودت لوازم خونگی بخر. مسافرت برو، هدیه بخر برای خودت و دیگران. توی خیریه‌ها شرکت کن. هر کاری که آدمهای ثروتمند با خیال راحت میتونن انجام بدن توی بازی فراوانی انجام بده.

سلام خوب هستین؟درسته میگن مراقبه و مدیتیشن باعث افزایش قدرت ارتعاش میشه؟اگه اره میشه لطفا بهم یاد بدید چجوری مدیتیشن  یا مراقبه انجام بدم!

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
سلام دوستان خوبین من همونیم که اول تاپیک گفتم هرچی جذب میکنم تو مرحله اخرش گیر میکنم همه چیز بهم میر ...

سلام دوستای گلم این پستمو الان یه دوستی لایک کردن من یادم افتاد اینجا چه حس حالی داشتم

خونمو تحویل گرفتم همونطور که دوست داشتم کابینت زدم همه کاراشم کردم

دیگه الان تقریبا سعی میکنم منفی نگر نباشم نیمه پر لیوان ببینم😍تاپیک خیلی خوبی بود

برای من ک عالی بود کلی چیز یاد گرفتم مرررررسی🤗

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
سلام دوست عزیز از شمادرخواست کمک دارم من پارسال خونمو فروختم ک یه خونه بزرگ تر بخرم ،از لحاظ ذهنیم م ...

الان ب لطف یکی از کاربران که لایکم کرد اومدم این تاپیک خواستم بگم من جذبم خوب پیش رفت همونی ک میخواستم توی همون محل و..‌‌ خریدم دی ماه 

سلام خوب هستین؟درسته میگن مراقبه و مدیتیشن باعث افزایش قدرت ارتعاش میشه؟اگه اره میشه لطفا بهم یاد بد ...

سلام عزیزم، مدیتیشن و مراقبه یه جورایی همون تجسم خلاق هست در زمان و مکان و احساس مناسب.