2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229228 بازدید | 3046 پست
من شروع کردم همه ی چیزهای بدی که باورم شده بودنو توشتم و سوزوندمشون و گفتم دیگه فراموششون میکنم . ال ...

درسته، نوشتن و از بین بردنش خیلی خیلی کمک میکنه. منم قبلنا موقعی که ناراحت و عصبی میشدم ، مینوشتم و بعدش خط خطی و پاره میکردم میریختم دور، خیلی به آروم شدنم کمک میکرد.   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
درسته، نوشتن و از بین بردنش خیلی خیلی کمک میکنه. منم قبلنا موقعی که ناراحت و عصبی میشدم ، مینوشتم و ...

نی نی شیرین جان نمیدونی چقدر بابت اشنا شدن با شما و بچه های اینجا و پیدا کردن راه زندگیم از طریق قانون جذب خدا رو شکر میکنم . امیدوارم که موفق باشید هرجایی هستین . 

.

یه خواسته ی مهمی دارم که واسش ارتعاش زیاد میفرستم حسمم خوبه واقعا دوست دارم بهش برسم 🌹 برام انرژی مثبت بفرستین شماهم .

و اگر کار دیگه ای ام هست که انجام بدم براش بهم بگید مرسی 😗😗😗

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی شیرین جان نمیدونی چقدر بابت اشنا شدن با شما و بچه های اینجا و پیدا کردن راه زندگیم از طریق قان ...

منم از بودن در جمع دوستان این تاپیک خوشحالم. برای تک تک شما آرزوی بهترین‌ها رو دارم و امیدوارم هر روزتون قشنگ‌تر از روز قبل باشه. 

رسیدن به خواسته و موندن توی حس و حال خوب فقط اراده میخواد که امیدوارم همه ما داشته باشیم و بتونیم ادامه بدیم. هر چی لازم بوده توی تاپیک گفته شده، اگر باز چیز جدیدی یاد گرفتم حتما اینجا میگم.   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

سلام دوستان

سلام شیرین جان

من احتیاج به همفکری و راهنمایی دارم. فازم منفی نیست آ ولی مهارتم کمه. قبلا شیرین جان در این مورد بهم زیاد مشاوره داده ولی کافی نیست برام. آقا مساله من اینه که نمیتونم حاضر جواب باشم، بلد نیستم. اصلا مغزم یاری نمیده همون لحظه واکنش بدم. برا همین خیلی مورد بهره کشی و سو استفاده قرار میگیرم. ببین دفعات اول که نزدیکان، دوستان یا همکاران کارشونو بندازن گردنم، یا اصلا متوجه سواستفاده شون نمیشم، یا مثلا با خودم فکر میکنم فقط یباره خب(ولی لطف اول همیشه میشه وظیفه) . دفعات چندم که میفهمم دیگه کاراشونو انداختن گردنم ،دیگه زورم نمیرسه حریف شم که وظیفه من نیست. بیشتر محل کار منظورمه. ولی گاهی در روابط خانوادگی هم برام پیش میاد. مدام هم میگم نه همه آدم ها خوبند و... ( یعنی ارتعاش مثبت میفرستم ولی مشکل من نداشتن مهارته نه صرفا جذب). 

ببینید بینش من اینه که اداره که هستم باید درست کار کنم که حقوقم حلال باشه، اولا شرح وظیفه وجود نداره، در قبال هر کاری مقاومت کنم و بتونم انجام ندم اون وظیفه من نیست، هر چی هم کوتاه بیام میشه وظیفه من. اهل نمایش هم نیستم که مثلا وقتی یه تلفن میزنم برا یه هماهنگی، اونو هی بکنم توی چشم رییس و گنده ش کنم . صد بار هم با رییس دعوا کردم که داری زیادی ازم کار میکشی، جالبه قبول میکنه و قول میده که باشه این ماه برا حقوق برات جبران میکنم(ولی نمیکنه، و هر ماه تکرار میشه) باز میرم شکایت که پس من فلان کار رو نمیکنم (یا تهدید میشم به اخراج و اخطار، یا تکرار دروغهای قبلش) ماههاست ارتعاش میفرستم برا تغییر محل کارم، هر چند تا جاهای خوبی هم کارم پیش رفته ولی نمیدونم چرا هی گره میخوره در صورتیکه ارتعاش من منفی نیست. 

شیرین جان بیا کمکم کن لاقل آروم شم...

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54
سلام دوستان سلام شیرین جان من احتیاج به همفکری و راهنمایی دارم. فازم منفی نیست آ ولی مهارتم کمه. ق ...

عزیز دلم همین که تونستی تا یه جاهایی پیش بری خیلی خوبه، ولی همین عصبانیت و تکرار نکات منفی باعث ارتعاش منفی میشه. تو سعی میکنی که ارتعاش مثبت بدی، ولی در کنارش بدی‌ها هم از ذهنت خارج نمیشه و هنوز متوجه اونا هستی. تقصیری هم نداری، خیلی سخته توی محیطی باشی که این بدی‌ها جلوی چشمت باشه ولی تو نبینی، تلاش زیادی میخواد که توجه و تمرکزتو از روی این نکات منفی برداری. ولی من میدونم که تو تواناییشو داری. عزیزم، سعی کن به محض اینکه ذهنت میخواد بدی‌ها رو ببینه، سریع تمرکزتو بذاری، روی خواسته اصلیت. چون توجهت به هر چی باشه ، با اون هم‌ارتعاش میشی. درسته که خواسته تو منتقل شدن به یه بخش دیگه‌هست، ولی توجهت روی چیزای دیگس. میدونم که سخته، ولی شدنیه و تو میتونی   

من تا یه ماه حالمو به بهترین شکل خوب نگه داشتم  الان دوباره حس های بد به سمتم میاد و نمیدونم چ ...

این اتفاق عادیه، شما نباید به خودت اجازه بدی که توی حس و حال بد باقی بمونی. باید به خودت بگی حق من شاد زندگی کردنه، من حق ندارم ناراحت باشم ، من در برابر خودم و زندگیم مسئولم و نباید اجازه بدم شرایط و اتفاقات روی من مسلط بشن، بلکه من باید روی شرایط تسلط داشته باشم.

این اتفاق عادیه، شما نباید به خودت اجازه بدی که توی حس و حال بد باقی بمونی. باید به خودت بگی حق من ش ...

شيرين جان سلام 

ميشه بهت خصوصي پيام بدم؟و يكم وقتت رو بگيرم و حرف بزنيم؟!البته اگر حوصله و وقتشو داري.

شيرين جان سلام  ميشه بهت خصوصي پيام بدم؟و يكم وقتت رو بگيرم و حرف بزنيم؟!البته اگر حوصله ...

سلام عزیزم. من الآن پیام شما رو دیدم. مشکلی نیست، بفرمایید، تا جایی که بلد باشم و بتونم کمک میکنم.

من شروع کردم همه ی چیزهای بدی که باورم شده بودنو توشتم و سوزوندمشون و گفتم دیگه فراموششون میکنم . ال ...

چه کار جالبی.منم انجام بدم

کاش اینجا هرکی هر راهکار خوبی داره که میتونه حالمون رو بهتر کنه و افکار منفی رو ازمون دور کنه رو به همدیگه یاد بدیم.

شیرین خانم منظورت از پاکسازی که تو کامنتای مختلف گفتی همون استغفار و ذکر استغفرالله و ربی و اتوب و الیه؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
شیرین خانم منظورت از پاکسازی که تو کامنتای مختلف گفتی همون استغفار و ذکر استغفرالله و ربی و اتوب و ا ...

سلام عزیزم. جملات پاکسازی ایناس «متأسفم، لطفا مرا ببخش، سپاسگزارم، دوستت دارم» که برای ما مسلمان‌ها معادلش میشه همون ذکر استغفار. برای خود من به شخصه ذکر استغفار با اینکه عربیه، ولی راحت‌تره. البته همونطور که قبلا گفتم ذکر استغفار گسترده‌تر از جملات پاکسازیه.

سلام عزیزم. جملات پاکسازی ایناس «متأسفم، لطفا مرا ببخش، سپاسگزارم، دوستت دارم» که برای ما مسلمان‌ها ...

سلام شیرین خانم

اره منم با ذکر استغفار ناراحتم

من یه مشکلی داشتم که مورد مشابهش رو تو کامنتا دیدم که جواب دادین اما باز بپرسم لطفا راهنمایی کنین

من یه پسریو دوست دارم(البته نه واسه ازدواج) اونم منو دوست داره اما به شدت خودخواه و مغروره ماهم دفعه باهم حرف میرنیم دعوامون میشه قهر میشیم تا اشتی بعد و...حالا چندماهه قهره منم نمیدونم چرا حدود ده روزی میشه عجیب دلتنگشم و گیر دادم برگرده وگرنه میدونم بابد بی خیال بود و حس خوب داشت و مطمئن بود از نتیجه و...یه موقع ها هم حسم نسبت بهش خوب و مطمئنه اما در کل روز انگار ناراحتم انگار یه چیزی کمه خودم هی فکر میکنم میبینم چیزی نشده که ناراحت باشم اما کلافم

شیرین جان چیکار کنم زودتر برگرده؟البته هرشب قبل خواب تجسم دارم دربارش و اینکه چیکار کنم کلا حالم خوب باشه الکی کلافه و بی حوصله نباشم؟

در ضمن خدا خیرت بده که هرکی هر سوالی داره وقت میزاری و جواب میدی ممنونم از شما

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست