2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229214 بازدید | 3046 پست
سلام به همگی. امروز یه جذب خیلی خوب داشتم .میخاستیم ماشین بخریم ولی پولمون کم بود که خدا رو شکر همون ...

سلام. چه عالی. مبارک باشه و پر از خیر باشه براتون.  

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد که تو نی نی سایت بحث خیانته ذهنم رو درگیرش کرده تا حد ممکن تلاش میکنم که بهش فکر نکنم ولی نمیدو ...

اصلا تاپیک‌های خیانتُ نخون. وقتی میبینی نمیتونی ذهنتو کنترل کنی، به هیچ وجه وارد تاپیک‌هایی که از مشکلاتشون صحبت کردن نشو. 

یه وقت میبینی میتونی به یکی کمک کنی، میری مشکلشو میخونی و راهنمایی میکنی، ولی وقتی خودت هیچ تجربه‌ای در زمینه اون مشکل نداری، و کاری هم از دستت برنمیاد، نباید تاپیک‌های مشکل‌دارُ بخونی، چون ذهنت هیچ جوابی براش نداره و فقط خود مشکلُ میبینه، در نتیجه خدای نکرده جذب میشه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
اصلا تاپیک‌های خیانتُ نخون. وقتی میبینی نمیتونی ذهنتو کنترل کنی، به هیچ وجه وارد تاپیک‌هایی که از مش ...

سلام

من ی دختر موفقم از نظر همه و واقعا شرایط خوبی ولی هیچ خواستگاری ندارم و حتی ۴ ساله که میرم نظرم دانشگاه حتی نشنیدم کسی حتی از من خوشش بیاد چ برسه به پیشنهاد ازدواج 

آیا مشکل از افکار منه؟  

واقعا خسته شدم از تنهایی دارم خفه میشم 

لطفا کمکم کنید  

سلام من ی دختر موفقم از نظر همه و واقعا شرایط خوبی ولی هیچ خواستگاری ندارم و حتی ۴ ساله که میرم نظر ...

سلام گلم. من نمیدونم مشکل شما کجاست، ولی قطعا افکارتون بی‌تاثیر نیست. اگر مطالب تاپیکُ نخوندین، حتما مطالعه کنین تا متوجه بشید که کجا دارید اشتباه میکنید.

سلام من ی دختر موفقم از نظر همه و واقعا شرایط خوبی ولی هیچ خواستگاری ندارم و حتی ۴ ساله که میرم نظر ...

سلام عزیزم 

شما باید برای دوست داشته شدن و خواستگار توی مدارش قرار بگیری براش ارتعاش مثبت بفرستی و حست خوب باشه  نسبت بهش.

که برای اینکارا فکر کنم تاپیکو بخونی بتونی بفهمی چکارا باید بکنی 😊

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...

سلام بچه ها  به کمکتدن نیاز دارم 

میخوام ضمیر ناخودآگاهم رو از باورهای اشتباه پاک کن 

از اینکه کسی تو ازمون موفق مییشه که زیاد خونده مول وخوشبختی مال پولدارس 

و خیلی چیزای دیگه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام بچه ها  به کمکتدن نیاز دارم  میخوام ضمیر ناخودآگاهم رو از باورهای اشتباه پاک کن  ...

سلام عزیزم. باید نمونه‌های عینیه برعکس چیزایی که گفتی رو ببینی. مثلا در مورد قبولی در آزمون من خودم یه نمونه عینی هستم    من برای کنکور فقط فاصله بین کنکور دانشگاه آزاد و کنکور دانشگاه سراسری که حدود دو هفته بود به نیت دانشگاه درس خوندم، قبلش که دوران مدرسه بود، مثل دانش آموزای عادی بودم، وقت آنچنانی برای درس نمیذاشتم. به قولی وقتی سر جلسه امتحان مینشستم و سوالاتو جواب میدادم، حساب میکردم اگر نمره قبولی میگرفتم برگه رو تحویل میدادم، اصلا اصراری برای نمره بیشتر یا 20 نداشتم. کنکور دانشگاه آزاد با رتبه 22 قبول شدم، دانشگاه سراسری هم اصلا کارناممو ندیدم، فقط اسمو توی روزنامه دیدم و رفتم ثبت نام کردم. همین. 

در مورد خوشبختی و مال و ثروت هم، من خیلی وقتا میگم دلم پول زیاد میخواد که آرامش داشته باشم و خیالم راحت باشه و نگرانی نداشته باشم، ولی بعد به خودم میام و میگم خب من هدفم آرامش و یه زندگی دور از استرس و نگرانیه، پس چرا فکر میکنم راه رسیدن به این خواسته حتما داشتن پول زیاده! در صورتی که خودم آرامش بدون پول زیاد رو تجربه کردم. زمان مجردیم نه تنها پول زیادی نداشتم، حتی قسط و بدهی هم داشتم، ولی آرامشی که داشتم تقریبا بعد ازدواج تجربه نکردم. اون موقع آروم بودم، تفریحمو داشتم، رفت و آمدمو داشتم، بدهی و قسط هم داشتم! ولی واقعا خوشبخت بودم. الآن هم خدا رو شکر راضی هستم، از نظر مالی خیلی بهتر از اون موقع هستم، دیگه بدهکار نیستم، فرزندمو دارم که بیش از دنیایی برام می‌ارزه، ولی آرامش اون موقع رو ندارم. 

سلام بچه ها  به کمکتدن نیاز دارم  میخوام ضمیر ناخودآگاهم رو از باورهای اشتباه پاک کن  ...

شما حتی زندگی افراد موفقُ هم بخونی، متوجه میشی که از جاهای خیلی پایین به اون بالاها و موفقیت رسیدن. کسی که پولداره بتونه توی زندگیش موفق و خوشبخت باشه که هنر نکرده، اونی که از هیچی به همه چی میرسه هنر کرده. 

شما حتی زندگی افراد موفقُ هم بخونی، متوجه میشی که از جاهای خیلی پایین به اون بالاها و موفقیت رسیدن. ...

خداحفظت کنه که چقدر قشنگ جواب میدی مرسی عزیزم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من شروع کردم همه ی چیزهای بدی که باورم شده بودنو توشتم و سوزوندمشون و گفتم دیگه فراموششون میکنم . البته چند بار اینکارو انجام دادم . 

بعدم اومدم معادلشون بصورت خوب برای خودم نوشتم و هر روز خوندم از روشون . 

مثلا اینکه من شانس ندارم __ من شانس دارم فلان اتفاق زندگیم کاملا شانسکی بود بدون تلاش 

و همینجور موارد دیگه هم تو زندگی ام براشون یه مثال نقض پیدا کردمو و نوشتم .

البته اون سوزوندنه هم خیلی بهم کمک کرد . 

تقریبا ۸۰ درصد از این کار جواب گرفتم 😊 امیدوارم موفق بشی توام عزیزم 🌹

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...