2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229214 بازدید | 3046 پست
عزیزم من مطمینم تو به خواسته هات میرسی  اینو همیشه مد نظر داشته باشیم حدیث داریم از امام صادق ...

سلام دوست خوبم. مرسی که جواب دادی. همه چیزایی که گفتید انجام دادم و میدم. ولی بقول شیرین جان به نشونه ها توجه نکرده بودم. راستش هر از گاهی نشونه های خوبی میرسه که حس میکنم هر آن به اون دو آرزوی مد نظرم میرسم. هر از گاهی هم مث تاریکی قبل از فجر صادق یهو همه چی سخت میشه بهم، به هر حال میگذره. ولی بهترین دستاوردم آرامش بوده. 

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اشکال نداره منم هر وقت حالم خوش نیست میام اینجا حالم خوب میشه تازه میتونی مشکلتو مطرح کنی بچه ...

یه اتفاقی افتاد که یکم ضدحال خوردم .تا یه روز حالم گرفته بود ولی خدا رو شکر حالم خوب شد .هیچ چیز نمیتونه من رو از رسیدن به خواستم بازداره☺😍

از چند وقت پیش شروع کردم و الان به آخرین صفحه رسیدم خداروشکر 😍 

من از طریق فایل های صوتی دکتر فرهنگ با قانون جذب آشنا شدم و بعدش کتاب و مطالب زیادی راجع بهش خوندم و خداروشکر تاثیر مثبتی رو زندگیم داشته. هنوز جذب اصلیم مونده که ان شاءالله به بهترین شکل بهش میرسم. 😍

راستش برخلاف همه ی دوستان من اصلا نمیتونم با امیر شریفی ارتباط بگیرم یعنی صداش منو یاد کسی میندازه که چندان خوشایند نیست برام  

با آرزوی بهترینها برای همگی ❤

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
از چند وقت پیش شروع کردم و الان به آخرین صفحه رسیدم خداروشکر 😍  من از طریق فایل های صوتی دکتر ...

خدا رو شکر که تاپیک طوری بوده که شما تا آخرش خوندی. قطعا به خواسته‌هات به بهترین شکل ممکن خواهی رسید.   

جالب اینجاست که من با چهره و ظاهر امیر شریفی نمیتونم ارتباط برقرار کنم. اصلا فایل‌های تصویریشو نگاه نمیکنم. ترجیح میدم فقط صداشو بشنوم   

در هر صورت خدا حفظش کنه. به من خیلی کمک کرده. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

سلام دوستان عزيزم

من امشب اين تاپيك رو ديدم، قبلا با قانون جذب اشنا بودم و با شكر گزاري خيلي حالم خوب بود، چيزهايي رو هم جذب كرده بودم، اما در مورد همسر ايده ال هيچوقت موفق نبودم، چند وقت بود خيلي حالم بد بود از اينكه نميتونم حالم رو خوب كنم

تا اينكه امشب ايت تاپيك رو ديدم و جواب يه سرا سوالاتم رو گرفتم

من تاپيكتون رو جذب كرده بودممممممم😍😍

دوست دارم باهاتون همراه باشم

تمرينهاتون رو انجام بدم 

و از جذبهامون بگيم انرژي مثبت بديم

تا ايشالا به خواستههامون برسيم

❤️❤️❤️❤️

ممنون نيني شيرين كه همچنان بچهها رو راهنمايي مي كني

سلام دوستان عزيزم من امشب اين تاپيك رو ديدم، قبلا با قانون جذب اشنا بودم و با شكر گزاري خيلي حالم خ ...

سلام عزیزم. به جمعمون خوش اومدی. بهترینها رو برات آرزو میکنم دوستم.   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

چه جوری موقع تصور حس ذوق داشته باشم به تصورم؟

من فقط فکر میکنم و انگار تو اون موقعیتم مثلا با فرد مورد نظرم دارم حرف میزنم و جواب سوالاشو میدم ولی مثلا ذوق یا حس خاصی بهم دست نمیده

دارم اشتباه میکنم؟

من به هر چی بخوام میرسم💚
چه جوری موقع تصور حس ذوق داشته باشم به تصورم؟ من فقط فکر میکنم و انگار تو اون موقعیتم مثلا با فرد م ...

یعنی اگر یه مورد خوب باشه و با حرف و صحبتی که بینتون رد و بدل میشه، ببینی که واقعا همون فرد ایده‌آل توئه، خوشحال نمیشی؟! 

اصلا برای چی میخوای ازدواج کنی؟ چرا ملاک‌ و ایده‌آل‌هایی رو برای خودت در نظر گرفتی که حسی نسبت بهش نداری؟ وقتی هیچ حس خوبی بهت نمیده به چه دردی میخوره خب؟! 

سلام بچه های عزیزم 

من از بازی فراوانی کلی نتیجه گرفتم عالی هست 

فقط شیرین جان من ی روز رو فراوش کردم بنویسم از اول باید شروع کنن؟،،

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام بچه های عزیزم  من از بازی فراوانی کلی نتیجه گرفتم عالی هست  فقط شیرین جان من ی روز ...

سلام گلم. چقدر خوب که این همه نتیجه گرفتی. 

در مورد سوالت هم بله عزیزم. باید از اول شروع کنی.

سلام شیرین عزیز

در مورد بازی فراوانی که هر روز پولی که به حساب میاد رو باید خرج کرد و پس انداز و سرمایه گذاری نمیشه کرد. خوب اگه ما هدفمون مثلا خرید خونه باشه که خیلی پول بیشتری میخاد چطور باید بازی فراوانی رو انجام بدیم ؟؟

سلام شیرین عزیز در مورد بازی فراوانی که هر روز پولی که به حساب میاد رو باید خرج کرد و پس انداز و سر ...

سلام عزیزم. بازی فراوانی رو با هدفتون قاتی نکنید. 

توی بازی فراوانی شما آدم ثروتمندی هستید که نه بدهی دارید، نه نیاز به کسب درآمد دارید. هر روز هم یه تومن اضافه‌تر به حسابتون میاد. توی بازی فراوانی شما قرار نیست برای خودتون هدف بذارید، قراره احساس ثروتمندی داشته باشید، تا همین حس ثروت از جانب کائنات به سمت شما برگرده.

سلام عزیزم. بازی فراوانی رو با هدفتون قاتی نکنید.  توی بازی فراوانی شما آدم ثروتمندی هستید که ...

پس من اشتباه متوجه شدم😖

شیرین جون مرسی که هستی استارتر که کاربریش ترکید ولی شما هستی و مارو کمک میکنی و تا اینجا که تاپیک پیش رفته به لطف تو بوده.خدا خیرت بده که جواب سوالاتمون خیلی واضح و مفهوم پاسخ میدی👌💜💛💚