2821
2789
عنوان

کیا TTC دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31985 بازدید | 25 پست
بین المللی نیست مدارک تی تی سی هر موسسه ای مال خودشو قبول داره

من گوگل سرچ کردم...آموزشگاه آکسفورد...نوشته بود مدرکی ک مابهتون میدیم بین‌المللیه!راس میگه ب نظرت؟🤔

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهرانه.. تازه تهران که حقوقاش بیشتره اینه... به نظرم شغل خوبی رو انتخاب نکردی

عاخه دیشب یکی تاپیک زده بود @یوحنا1376 داش میگف درآمدم خوبه‌.ادبیات زبان انگلیسی فردوسی

یکی ازآشناهای ماهم نظرش مثه شماس🙁

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
عاخه دیشب یکی تاپیک زده بود @یوحنا1376 داش میگف درآمدم خوبه‌.ادبیات زبان انگلیسی فردوسی یکی ازآشناه ...

تا دید آدم به خوب چی باشه عزیزم!

بعد شاید سابقه کارشون خیلی باست ترم های ادونس بهشون میدن یا آیلتس تدریس میکنن.. در اون صورت آره حقوقش خوبه‌.. (با پنج شش سال زبان خوندن کسی به این حد نمیرسه که ادونس تدریس کنه، نیتیو طور میخواد)

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین

سلام 

با برگزاری دوره های TTC رده های سنی کودک   نوجوان  و بزرگسال  در خدمت شما هستیم 💐

هدف برگزاری دوره TTC  ارتقای سطح علمی مدرسین فعلی آموزشگاه ها  و به روز شدن روش های تدریس ایشان  منجر به جذب اصولی مدرسین تازه کار، پر انرژی و کار آمد می باشد .

مدرس دوره     استاد فرحناز کریم پور   با بیش از ۱۰ سال سابقه کاری مرتبط  و برگزاری  ده ها دوره ی تربیت مدرس در تهران و شهرستان ها.

شماره تماس 

09363958520

سلام اسی گرفتی مدرک ttc

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
اره خب برو یاد بگیر تو ی اموزشگاه ک همونجام استخدامت کنه اگه واقعا خوب و پر تلاش باشی بعد ی مدت میتو ...

سفیر‌‌‌ بیشتر اسم در کرده، یه سری اساتید خوب داره، اما بعضی‌هاشون هم اصلا اساتید خوبی نیستند. به اندازه شهریه‌ای‌ که می‌گیره نیست واقعا. خود استادها هم از حقوقی که می‌گیرند راضی نیستند

سفیر‌‌‌ بیشتر اسم در کرده، یه سری اساتید خوب داره، اما بعضی‌هاشون هم اصلا اساتید خوبی نیستند. به اند ...

و تاپیکی که برای شونصون سال پیش استه

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792