2821
2789
عنوان

کیا TTC دارن؟

32117 بازدید | 25 پست

من توفکر بودم تافلموبگیرم یکم پرس وجو کردم دیدم پروسش طولانیه هزینشم زیاد درمیاد(من ک نمیخام برم خارج ازکشور پس خیییلی ضروری نیس)

گفتم خب TTC بگیرم چون خیلی ب زبان انگلیسی علاقه دارم دوس دارم ی کاری تواین زمینه انجام بدم.از طرفی هم نمیخام توخونه بیکاربشینم و کم کم هرچی بلدم یادم بره:\

نظرتون چیه؟پیشنهاد دیگه‌ای دارین ممنون میشم بگین :-*

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خب برو یاد بگیر تو ی اموزشگاه ک همونجام استخدامت کنه اگه واقعا خوب و پر تلاش باشی بعد ی مدت میتو ...

مثل سفیر؟؟

مدرکی ک بهم میدن بین‌المللیه یا نه؟مهم نیس هرموسسه‌ای باشه؟

ایرانمهر نرو. به منی که ارشد مترجمی انگلیسی دارم و مدرکم رو حقوقم میاد گفت ساعتی ۹ تومن میدیم یک کلاسم بیشتر نمیدیم اوایل! دیدم کار نکنم خرجم کمتره یعنی میصرفه که بیکار بمونم!

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین
اگه میخوای تدریس کنی تی تی سی بگیر چون توش بیشتر درباره نحوه تدریس و اینکه چطور کلاس رو اداره کنی هس ...

عاره میخام تدریس کنم(اگه بشه!)

شماTTCداری؟

ایرانمهر نرو. به منی که ارشد مترجمی انگلیسی دارم و مدرکم رو حقوقم میاد گفت ساعتی ۹ تومن میدیم یک کلا ...

عاره خیلی کم میدن چون مدرک زبان زیادشده.دورو وره من ک پره!-_-

ایرانمهر؟اصن نمدونم کجاس.مشهده؟

ساعتی۹تومن!بیگاری میکشن!

بین المللی نیست مدارک تی تی سی هر موسسه ای مال خودشو قبول داره

وا😕چرااینجوریه

منظورت ازسفیرچی بود؟اسمه ی موسسس؟

عاره خیلی کم میدن چون مدرک زبان زیادشده.دورو وره من ک پره!-_- ایرانمهر؟اصن نمدونم کجاس.مشهده؟ ساعت ...

تهرانه.. تازه تهران که حقوقاش بیشتره اینه... به نظرم شغل خوبی رو انتخاب نکردی

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین
2823
2791
2779
2792