2777
2789
عنوان

اینقدر گریه دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 67 پست
همون ديگه معلومه ك خانواده درست درموني نداره

معلومه نداره جهازم نداد واس بچش نوش ۳ سالشه نیومده ببین مردس یازندس

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
چه ربطی داره؟مگه هرکی پسر داره قراره آیندش اینجوری باسه حرف دهنتونو مزه مزه کنین لطفا

مزه اش به کام تو تلخ اومد چرا..خودت فکر اتو مزه مزه کن..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصابم خیلی خورد شد از ته دل برات دعا میکنم خیلی سخته خیلی سختههههههه

خدا خودش کمکتون کنه. چقد داداشتو زنش پست فطرتن. بچشونم دیوونه کردن. میدونم خیلی سخته ولی سعی کن زیاد اونجا نری با شوهرت. خدا به مامان بابات صبر بده. ببین تو الان بارداری و مسئولیت یه بچه گردنته و اگه الان حرص بخوری یعنی در حق بچه خودت ظلم کردی. پس بخاطر بچت حرص نخور و بچسب به شوهر و بچت. تو بچتو به این دنیا اووردی و مسئولشی و اگه تو بارداری حرص بخوری بچت عصبی بشه تقصیر توعه. پس تمام تلاشتو بکن بهترین بچرو تربیت کنی مثل داداشتو زن داداشت نشه. کاری ازت برنمیاد بابت خانوادت ولی بابت شوهر و بچت تو مسئولی

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
تربیت چی؟ازبچگی‌همینجوری بود😔همش بخاطراین بود ک  میگفتن پسره باید غرورش حفظ بشه

خب دیگه نتیجش شد این گودزیلایی که رو دست همه پاشده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بچه،خوبش خوبه.چه دختر چه پسر

بلی ..منظورم دقیقا همینه.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
عزيزم از نطفه در اومد ك اينطوري نبود  بخاطر همون حفظ غرورش گند زدن ب شخصيتش

حواسم باشه نینی به لالا پسرم نزارم

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 

تربیتش از اول اشتباه بوده دیگه پدرر مادر تونم اشتباه کردن متاسفانه و اینم نتیجه ش - 

زنگ بزنین پلیس بیاد ببرتش.یه کم مواد هم تو خونه بزارین که براش زندان ببرن زنشم بیرون کنین . وای حالم ...

راست میگه ، شکایت کنین ازش میان میبرنش

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

خب همین دیگه زیادی بهش بها دادن دور برش داشته

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
این پست ات رو باید اونهایی بخونند که تاپیک میزنن بچه دختره و گریه میکنند... یا در تلاشند فقط برای پ ...

این حرف چرتتوپاک کن پس همه پسراخرابن هرکی دخترداره خوشبخته؟؟پس این همه زن خراب وخونه خراب کن ولگردتوخیابون کی هستن؟امثال شماهادهنتونوببندین حرف نزنین

اعصابم خیلی خورد شد از ته دل برات دعا میکنم خیلی سخته خیلی سختههههههه خدا خودش کمکتون کنه. چقد دادا ...

مرسی عزیزم خیلی تحمل کردم ولی واقعا به مادرم گفتم پشیمونم ک اومدم اومدم کنارمادرم باشم فقط ولی بچم داره اسیب میبینه  همش استرس اضطراب بحثو دعوا بابامم همش میگه پول دستم بیاد جداشون میکنم میگم پرتشون کن بیرون میگه دلم واسه نوم میسوزه ای خدا😔

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم