2777
2789
عنوان

اینقدر گریه دیگه خسته شدم

1214 بازدید | 67 پست

زندگی ناممو بگم طولانیه من یه داداش دارم باعث عذاب منو همه خانوادس زنشم بدترازخودش اگه حال خوندن دارید بخونید...معتاده مواد میکشه دست بزن داره بد دهنه ازاول خونه مادرم بود تاالان زنو بچه داره هنوزم بابام خرجشونو میده بابامم خودش کارگره یه کلیم نداره توی خونه مالکیت داره دستورمیده مجردک بودم اینقدر کتک  میخوردم ازدستش ک سریع میخواستم ازدواج کنم برم ازبس به پدر ومادرم توهین کرده حتی زدتشون پسر ۲۱ ساله شاید باورتون نشه مادر من تازه وارد ۴۰ سال شده تمام موهاش سفیده پدرم سفیده افسردگی گرفته بودم تومجردی چندروزه اومدم خونه مادرم همش داغونم بخاطرمادرم موندم شوهرمو میبره ۵ صبح میاره خونه میخاد مواد بکشه شوهرمو میگه باید پیشم بشینی زنش به مادرم توهین میکنه حتی بش گفته تخم حرومی..دختر ۱۸ ساله...دختره اوتیسمیه ..مانمیدونستیم..داداشم هیچی ازخودش نداره و همش حرص پول میزنه...من باردارم ازدهنش ابجیش میگیره تودهن خودش میکنه...بی غیرت دوستاشو ساعت ۴ نصف شب میاره خونه تواتاق مام خوابیدیم باید بریم زیر پتو اینارو ببره  خیلی بمنو شوهرم بی احترامی میکنه بابام میگم دیگه بسه من ک میرم ولی مادرم چی بندازش بیرون اینو...زنش میره هرچی میخاد میخوره میپزه میندازه دور هیچکسم براش مهم نی یکی نیس بگه تربیت نداری اجازه بگیری؟میریم تا روغن تمومه رب تمومه گوشت تمومه میگیم چرا حرف نمیزنی میگه من باکشی حرفی ندارم در حدم نیستین...پدربزرگم دعانویسه براش طالع بازکرده بود گفته بود طالع نداره و فقط جنیان طالع ندارن...اصلا یه وضعی...دختر داداشم روانی شده موهاشو میکشه خودشو گاز میگیره کلمات چرتوپرت میگه سرشو میزنه دیوار...دکترمیگه ازجایی دیده یادگرفته..زنش میدونه بابام نباشه ازگشنگی میمیره همش فقط وقتی بابام میاد ازاتاقش میاد بیرون چندتاجیز جابه جامیکنه و میگه بابا فقط بخاطرتو من کارمیکنما..داداشم به مادرم میگه بابا نبود ازخونه پرتت میکردم بیرون میخام سر به تنت نباشه...اینارو میبینم خیلی داغون میشم دوساله ازمادرم دورم بخاطرازدواج مادری ک بش میگفتن بت ۲۸ میخوره شده زنه ۶۰ ساله من بودم حداقل ارومش میکردم دیونش کردن افسردگی گرفته همش تو خودشه...مادرم به زنداداشم میگه اصراف نکن میگه بتو ربطی نداره مال پدرشوهرمه ...😔 دختره حتی خانواده خودشو انداخته دور..این ادمه؟بخام بگم خیلیه بیچاره پدرمادر من ن خونه دارن مستعجرن ماشین ازاینواون قرض بگیرن خرج اینارم میدن تهش داداشمم میگه برام هیچکاری نکردین....خیلی غصه میخورم مادرم مریضه نمیتونه زیاد کارکنه بلند نشه هیچکس غذا گیرش نمیاد بابام مجبور میشه حاضری بیاره زنداداشم فقط واس خودشو بچش غذادرست میکنه شوهرشم ازبابام پول میگیره بره حاضری بخوره😔و خیلی چیزای دیگه...

خیلی موقعیت بدیه خیلی همه فامیل همهههه گفتن خودتون میاین بیایین ولی پسرتونو نیارید لطفا...بزرگ کوچیک حالیش نمیشه..تف بش تف به همچین پسری مادرم چندساله اسم داداشمو  توشناسنامش با مداد قرمز کلا خط زده میگه پسری ندارم..لابد میگید ۲۱ سالشه بچه داره چجوریاس...بله ۱۶ سالش بود با قمه بابامو تهدید به مرگ کرد واسم زن بگیر یاهمتونو میکشم..

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

خدا صبرتون بده انشاءالله مشكلت حل شه

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

این پست ات رو باید اونهایی بخونند که تاپیک میزنن بچه دختره و گریه میکنند...

یا در تلاشند فقط برای پسر

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑٢١سالشع زن و بچه داره!

خدايا خودت عاقبت همه رو بخير كن 

تربيت برادرت قطعا مشكل داشته ك اين شده امروزش

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

تو كف خانواده دخترم ك خودشون چي بودن ك حاضر شدن ب داداشت زن بدن با اين شرايط

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
😑٢١سالشع زن و بچه داره! خدايا خودت عاقبت همه رو بخير كن  تربيت برادرت قطعا مشكل داشته ك اين ...

تربیت چی؟ازبچگی‌همینجوری بود😔همش بخاطراین بود ک  میگفتن پسره باید غرورش حفظ بشه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

فقط برید در خونه ی خدا رو بزنید

انشالله به همتون ارامش بده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
تو كف خانواده دخترم ك خودشون چي بودن ك حاضر شدن ب داداشت زن بدن با اين شرايط

خودشون؟؟؟مادر زنداداشم بچه ۳ سالشو توخونه ۸ ساعت ول کرده رفته مهمونی بچه توخونه ریده شاشیده...

تربیت چی؟ازبچگی‌همینجوری بود😔همش بخاطراین بود ک  میگفتن پسره باید غرورش حفظ بشه

عزيزم از نطفه در اومد ك اينطوري نبود 

بخاطر همون حفظ غرورش گند زدن ب شخصيتش

خودشون؟؟؟مادر زنداداشم بچه ۳ سالشو توخونه ۸ ساعت ول کرده رفته مهمونی بچه توخونه ریده شاشیده...

همون ديگه معلومه ك خانواده درست درموني نداره

این پست ات رو باید اونهایی بخونند که تاپیک میزنن بچه دختره و گریه میکنند... یا در تلاشند فقط برای پ ...

چه ربطی داره؟مگه هرکی پسر داره قراره آیندش اینجوری باسه

حرف دهنتونو مزه مزه کنین لطفا

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
عزیزم نزدیک اذانه برا ارامش همه خونوادتون 14 تا صلوات فرستادم

مرسی عزیزم

چه ربطی داره؟مگه هرکی پسر داره قراره آیندش اینجوری باسه حرف دهنتونو مزه مزه کنین لطفا

منظورش اینه ببینید دختره ک دلسوزتره