2777
2789
عنوان

قرمه سبزی

266 بازدید | 33 پست

سلام .خانوم ها بیاید لطفا 

قرمه سبزیم برای اینکه خوشمزه بشه مثل قرمه سبزی نذری ها دید چه سیاه و خوش طعم اونجوری می خوام بشه 

قرمه سبزی هام یا سبز رنگ میشه با اینکه خیلی سرخ می کنم یا تلخ میشه 

چه چیزهایی بریزم خوش طعمش می کنه 

من سبزی رو سرخ می کنم بعد اینکه از فریز در میاد اخه اینبار وقتی خریدم کم سرخ کردم گذاشتم فیریزر 

بعد پیاز رو رنده می کنم با گوشت که تف دادم ادویه و لوبیا چیتی هم می ریزم تفت می دم بعد اب جوش می ریزم قل زد سبزی و لیمو عمانی رو می زم زیرش رو کم می کنم 

ولی واقعا بهم نمی چسبه چرا قرمه سبزی های دیگه به نظرم خیلی خوش طعم 

فلفل سیاه زیاد بزن رنگ خورشتت سیاه میشه

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما ریحان رو جدا سرخ میکنیم به سبزی سرخ شده اضافه میکنیم، خود سبزی رو هم با شعله ی کم و یه عالمه روغن میزاریم سرخ بشه 

سبزی قرمه هامون همیشه ی عالمه روغن سیاه داره و خوش طعمه

قرمه سبزی ای که بخای مثه بیرونیا باشه باید سبزی رو تو یه عالمه روغن سرخ کنی، با حرارت ملایم هم سرخ کنی که نسوزه، راستش برا غذای خونگی اونجوری چرب خوب نیس

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

مال من عالی میشه

7-8ساعت رو گازه، اب کم میریزم زیرشم خیلی خیلی کم میکنم، خوب جا میفته

همراه با گوشتت استخون و دنبه هم بنداز خیلی تاثیر داره توی جا افتادن

برای سیاه شدن هم ، هم سبزی باید خوب و با روغن زیاد سرخ بشه، و هم میتونی یه کوچولو رب انار بریزی

یا لیمو عمانی سیاه بگیری

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....