2777
2789
عنوان

باردارا کمک😭😭هیچی نمیتونم بخورم

139 بازدید | 12 پست

هرچی میخورم بالا میارم

حتی اب

خیلی گشنمه

کلی وزن کم کردم

هیچی نمیتونم بخورم 

اینقد اوق زدم معده م درد میکنه

توروخدا بگین چیکار کنم

هرچی هم دارو و ب۶ میخورم بدتر پس میارم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

منم اينجوري بودم تا اينكه دكترم قرص فميبيون برام تجويز كرد، روزي يه بار بايد ميخوردمش و از لحظه اي كه اثر ميكرد تا لحظه اي كه اثرش بره حالم خوبه خوب بود منم تو اون بازه زماني تا ميتونستم ميخوردم😂 واقعا نجاتم داد

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالت تهوع شدییید در حد خون بالا آوردن داشتم.از هفته ۶ تا ۱۲.تا اینکه با آمپول پرومتازین خوب شدم.از هفته ۱۲ تا الان که هقته ۲۰ هستم هر سه روز یبار تزریق میکنم.آمپول پرومتازین و رانیتیدین و نوروبین.اما الان چیزی که خییییلی اذیتم میکنه بزاق زیاد و خلط هستش.مدام در حال تف کردن هستم.واقعا روانی شدم

وای عزیزم!!!! یکم آب لیموی تاز بخور غذا هم خودت درست نکن بزار یکی دیگه برات درست کنه

😭😭😭شوهرم اصلا درکم نمیکنه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

حالم اصلا خوب نیست

اشپزخونه بدترم میکنه

با شوهرمم چند روزه همش بحث دارم میگه من شام و ناهارم سر ساعت نیست😭😭😭😭😭😭

تا میرم اشپزخونه بالا میارم

بعد دیگه بحث نمیکنه ولم میکنه

بچه ها من ۲۴ /۶ انتقال داشتم الان ۳روز استراحت مطلقم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم کمکم کنید خیلی استرس دارم 

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 
قرص دمیترون بگیر هرهشت ساعت بخور اوایل بارداری طبیعیه این حالتا منم مث تو بودم سعی کن غذاهای کبابی ب ...

وضعم خیلی خرابه حتی آب رو هم بالا میارم

قرص که دیگه نمیتونم...😔😔😔😔

مردا  همه همینجورین ( بحث کردن)جزئ خلق وخوی بار داریه نباید ناراحت شی برا بچه خوب نبست

مردا  همه همینجورین ( بحث کردن)جزئ خلق وخوی بار داریه نباید ناراحت شی برا بچه خوب نبست

بخدا خودم دارم از گشنگی میمیرم😔😔

دو ساعت پیش باهاش دعوام شد اومدم خونه پدرم

یه سر سوزن درکم نمیکنه

دیشب تا خود صبح تو روشویی بالا اوردم اصلا نتونستم بشینم حتی چه برسه به خواب

حتی بیدار نشد بگه زنده ای یا نه

بیشتر بلا اوردن بخاطر استرس و تنشه عزیزم بخودت استرس نده اینجوری اروم تر میشی میدونم سخت  ولی سعی کن