من ۷ ساله ازدواج کردم هنوزم تا پول بخوام میرم کارت بابامو میگیرم. اما شوهرمو مجبور میکنم زیر سه ماه بهش پس بده
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
منم مثله توام خانواده شوهرم هیچکاری واسم نکردن حتی خونه ندادن ما بشینیم اما بابام داد الانم خونه بابام میشینم خیلی مدیونه بابام هستیم خیلی دستمو گرفته اما خانواده شوهرم اصلا😔ازشون بگیر همیشه هم سرتو جلو شوهرت بالا بگیر بگو خانوادم فقط.....
اره چپن پس میدیم خیالم راحته فقط زورم میگیره از خانواده شوهرم ک هیچ دست خیری نداشتن
بالاخره اونام یه روزی گذرشون به شما میفته.
جبران کن 😊
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
ایشالا خدا جواب محبتاشونو میده ایشالا عاقبت بخیری شون ولی اونا چی....اه حالم بهم میخوره ازشون همیش ...
ایشالله، پدر شوهر من به همه پسراش داد الی شوهر من گفت مستاجربدم میدم اما به شوهر من نمیده در حالی که شوهر من خیلی مظلومه الان بابام داد واقعا جلوشون سرم بالاست منو خیلی اذیت کردن همه رو سپردم به اون بالایی اگر شوهر ت قدر شناسه بگیر منت کس و ناکسم نکش