shabbaroni مدیر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 عنوان مجردا | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 43 پست درچه حالین؟چندسالتونه ؟راضین اززندگی یانه؟خودم حالم بدع..۲۱ام...نه راضی نیسم 1398/04/26 | 12:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabbaroni مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 18 سالمه دوست دارم ازدواج کنم اما نه با این😔 یعنی یکی دیگه رادوست داری؟خب مجبوری مگه ازدواج نکن کلی پشیمون میشی ها
__joker__a عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1925 خوش به حالت😭بهت حسودیم شد چندسالته؟چجوری خوش میگذرونی؟ 18چجوری نداره کلی دوست دارم، میریم بیرون، مسافرت، کافه، سینما، حوصلم سر میره جمع میکنم دو سه روز میرم خونشون، اونا میان، میریم شمال خونه هم اصلا هیچ کاری نمیکنم، لباسامم مامان بابا جمع میکنن 😂😂درکل میخورم و میخوابم و تفریح میکنم You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️ love your self :tears 🍃🍷. BTS🍯🍾.
asmane عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 4818 یعنی یکی دیگه رادوست داری؟ خب مجبوری مگه ازدواج نکن کلی پشیمون میشی ها نه کسی رو دوست ندارم، اینم خیلی پسر خوبیه ولی زیاد ازش خوشم نمیاد، کلا با خودم این روزا درگیرم سر این موضوع😣😣😣 کلام تو عصای معجزهگر توست😌❤️
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 مثلا چه چیزا؟ وای دیدی میگی تابستون کلی کارمیکنم ولی تابستون که نیرسه فقط نیخوری و میخوابی😆😂 دقیقا منممن میخوام خیاطی یادبگیرم یا چرم دوزی برنامه نوسی و حسابداریاما صبا 9 تا 3 سرکارم برمیگردم خستم میشینم پا فیلمو بازی تا شب شبم میخوابم باز روزی از نو روزی از نو هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
shabbaroni مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 18 چجوری نداره کلی دوست دارم، میریم بیرون، مسافرت، کافه، سینما، حوصلم سر میره جمع میکنم دو س ... اها خب به سلامتی....من که هیشکدوم از اینارا ندارم
shabbaroni مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 نه کسی رو دوست ندارم، اینم خیلی پسر خوبیه ولی زیاد ازش خوشم نمیاد، کلا با خودم این روزا درگیرم سر ای ... بیشتر فکرکن یه تاپیک بزن از باتجربه ها بپرس راهنمایت میکنن امیدوارم خوشبخت بشی ❤
asmane عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 4818 بیشتر فکرکن یه تاپیک بزن از باتجربه ها بپرس راهنمایت میکنن امیدوارم خوشبخت بشی ❤ ممنون 😔 کلام تو عصای معجزهگر توست😌❤️
shabbaroni مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 دقیقا منم من میخوام خیاطی یادبگیرم یا چرم دوزی برنامه نوسی و حسابداری اما صبا 9 تا 3 سرکارم برمیگر ... چه کاری میری؟من که یه کاری هست ازهفت صبح تا هشت شب موندم برم یانهحقوقت خوبه؟
__joker__a عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1925 اها خب به سلامتی....من که هیشکدوم از اینارا ندارم چرا؟ You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️ love your self :tears 🍃🍷. BTS🍯🍾.
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 چه کاری میری؟ من که یه کاری هست ازهفت صبح تا هشت شب موندم برم یانه حقوقت خوبه؟ تو ی شرکتم بیشترواسم کاراموزیه بخاطر سابقه کار اومدمراضیم همینم واسه من خوبه 450 تومنهاگه میدونی اذیت نمیشی و کار خوبیه حتما برو بذار از این حالت بی حوصلگی هم دربیای هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
shabbaroni مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 چرا؟ دوستام اهل تفریح و گردش نیستن ...یکی یکی نامزد میگیرن بعدش عقد و عروسی و بچه
shabbaroni مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 تو ی شرکتم بیشترواسم کاراموزیه بخاطر سابقه کار اومدم راضیم همینم واسه من خوبه 450 تومنه اگه میدونی ... اینجا حدودا روزی پنجاه شصت تومن درمیاد ...نه یه چندروزی روزی رفتم سخت نیست زیاد دعا کن جور بشه باز برم شرکت تولید تن ماهیع
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 اینجا حدودا روزی پنجاه شصت تومن درمیاد ...نه یه چندروزی روزی رفتم سخت نیست زیاد دعا کن جور بشه ... ایشالله جور میشهخداکنه هرچی خیرته پیش بیاد هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
shabbaroni مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1454 ایشالله جور میشه خداکنه هرچی خیرته پیش بیاد ممنون گلم❤